Panzió
Diadis

Cím: Str. Marasesti Nr.8, Cluj-Napoca
Kapcsolat: Cazare in Cluj Napoca
Telefon: 0264 484 949
Fax: 0264 484 949
Mobil: 0752 237 449
 


Diadis Panzió a 3csillagos kategoriába sorolható és ideális hely úgy a turisták számára mint üzletemberek számára egyaránt. A 3 csillagos Diadis Panzió szállást biztosít a város központjához, 5 perce lévén a legfontosabb célpontoktól: • Egyetemek

 • Medicala III

 • Gyermekgyógyászat I,II,III

 • Expo-Transilvania

 • Repülőtér

 • Vonatállomás

 • Iulius Mall


Információk: Szállás Kolozsváron Diadis Panzióban


Diadis Panzió 16 szálláslehetőséggel rendelkezik, egyágyas, náságyas, kétágyas és háromágyas szobákkal, amelyek modern bútorral, fürdőszobával, központifűtéssel, kábeltelevizióval, wirelesses internettel rendelkeznek.


A kolozsvári Diadis Panzió árkedvezményeket is ajánl több napi lefoglalásra, vagy több szoba foglalásakor.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A kolozsvári Diadis Panzió közel van a város központjához , a Párizs út és a Marasti kereszteződésnél, távól a városi forgalomtól helyezkedik el. Változatos szolgáltatásokat biztosít vendégei számára, így megfelelő pihenőhely kedvező áron.

Website Propriu: www.pensiuneadiadis.ro


A kolozsvári Diadis Panzió a következőket ajánlja: • Kényelmes és tiszta szobák

 • Magán terasz az udvaron

 • Wirelesses internet

 • Kábeltelevizió

 • 24 H recepció

 • Ebédlő

 • Teljesen felszerelt és ellátott konyha

 • Parkoló az udvaron

 • Katering

 • Ébresztés

 •  Reggelire szánt terem

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single 1 9090 LEI 9090 LEI
Double 2 110110 LEI 110110 LEI
Double Matrimonial 2 100100 LEI 100100 LEI
Triple Room 3 140140 LEI 140140 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Látogasson el a Tordai szoroshoz, induló Kolozsvár

Természetvédelmi terület 1938 óta, a Tordai Szoros 33,9 km-re található Kolozsváról, autóval kevesebb mint 40 perc. A Tordai Szoros szerepel az UNESCO-listán, a legfontosabb természeti emlékek között a világban. Itt, a régészek találtak maradványokat az emlősöktől, a rézkor, bronzkor és a vaskor.


A természet szerelmeseinek, akik ellátogatnak Kolozsvárra, a Kolozsvár – Tordai Szoros lehet egy nagyon jó módja annak, hogy eltölteni egy napot és csodáljanak egy gyönyörű természeti tájat. A városból, az útvonalat követi a DN60-as utat egész Tordáig. Innen, megy a DN1-es uton (E81), röktön miután elhagya Tordát FehérVár felé . Kövesse Vitéz Mihály falut, ahol a kövezett út vezet a célhoz.


A Tordai Szoros mintegy 1270 m hosszú, és történt, felmerült ennek eredményeként az intézkedés az erózió folyó Hasdat a jura mészkőbe. A maximális magasságot amit elér a sziklák 250 m és kínál vendégei látványos díszleteket.


Mint elhelyezés, a Tordai Szoros aTorockói -hegység északi részén található, az Erdélyi-középhegységben. Ez csak egy a 22 szoros közül amik a Torockói –hegységben találhatok.


A Torda szoros nevezetességei mintegy 60 barlang a területen, amelyek közül a leghosszabb 120 m mérő. Ezeket a barlangokat használták a múltban, mint búvóhelyek, a tatár támadások előtt. A legfontosabb ezek közül a Peştera Liliecilor, Peştera Cuptorului, Peştera Calaştur, Peştera Cetatea Mare şi Grota lui Hill.


A Tordai Szoros táj magas sziklákbol és meredekböl, sziklás völgyekböl, éles gerincekböl, tornyokból, kövekből, boltívekből, stb. áll ossze. A Növény-és az állatvilág a Tordai Szorosban áll több mint 1000 növényből-és állatokból, néhány veszélyeztetett. Ezek közé tartozik a vad hagyma, szikla sas, tiszafa, berkenye és a szikla pillangó.


Az idegenforgalmi tájban esik a Tordai Szoros hétvégi ház is, amely található 1385 m magasságban. Épült 1935-ben, az épület egy középkori igen vonzók a turisták számára, akik szeretnék, hogy érezék közelebbre a természethez és a történelemhez ezen a téren. A Tordai Szoros beletartozik a hosszú listátban a turisztikai látványoságok közzé Erdélyben, köszönhetően a szépségének. Ezen a területen, a turisták meglátogathasák a Tordai Sóbányát, a Potaissa római tábor vagy a Felix Fürdőt.


több

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk a legrégebbi világi műemléke Kolozsvárnak.

Az Obelisk a Múzeum tér központi sétáló övezetáben található. Körülveszi középkori táj, régi épületek, teraszok és impozáns fák, az emlékmű épült Ferenc I császár és császárné Augusta Carolina látogatása után 1817 nyarán.

több