Panzió
Diadis

Cím: Str. Marasesti Nr.8, Cluj-Napoca
Kapcsolat: Cazare in Cluj Napoca
Telefon: 0264 484 949
Fax: 0264 484 949
Mobil: 0752 237 449
 


Diadis Panzió a 3csillagos kategoriába sorolható és ideális hely úgy a turisták számára mint üzletemberek számára egyaránt. A 3 csillagos Diadis Panzió szállást biztosít a város központjához, 5 perce lévén a legfontosabb célpontoktól: • Egyetemek

 • Medicala III

 • Gyermekgyógyászat I,II,III

 • Expo-Transilvania

 • Repülőtér

 • Vonatállomás

 • Iulius Mall


Információk: Szállás Kolozsváron Diadis Panzióban


Diadis Panzió 16 szálláslehetőséggel rendelkezik, egyágyas, náságyas, kétágyas és háromágyas szobákkal, amelyek modern bútorral, fürdőszobával, központifűtéssel, kábeltelevizióval, wirelesses internettel rendelkeznek.


A kolozsvári Diadis Panzió árkedvezményeket is ajánl több napi lefoglalásra, vagy több szoba foglalásakor.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A kolozsvári Diadis Panzió közel van a város központjához , a Párizs út és a Marasti kereszteződésnél, távól a városi forgalomtól helyezkedik el. Változatos szolgáltatásokat biztosít vendégei számára, így megfelelő pihenőhely kedvező áron.

Website Propriu: www.pensiuneadiadis.ro


A kolozsvári Diadis Panzió a következőket ajánlja: • Kényelmes és tiszta szobák

 • Magán terasz az udvaron

 • Wirelesses internet

 • Kábeltelevizió

 • 24 H recepció

 • Ebédlő

 • Teljesen felszerelt és ellátott konyha

 • Parkoló az udvaron

 • Katering

 • Ébresztés

 •  Reggelire szánt terem

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single 1 9090 LEI 9090 LEI
Double 2 110110 LEI 110110 LEI
Double Matrimonial 2 100100 LEI 100100 LEI
Triple Room 3 140140 LEI 140140 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Szabó-torony Kolozsváron

Szabó-torony Cluj Napoca, Románia

A Szabók Tornya az egyik rész a Kolozsvár régi erődítmények amely állva maradt máig.
A Baba Novac utcában található a 35 – ős szám alat, az Avram Iancu és Calea Turzi keresztezésnél. Látható a Cipariu Piacból is.

Nyilvános hozzáférés az alábbi ütemezés szerint:
- Hétfőtől péntekig: 09.00 - 19.00
- A szombat-vasárnap: 10.00 - 18.00
A belépés ingyenes. (Free)

A Szabok Tornya része a második megerösitet teleknek, ami falak és erösitések voltak a városnak. Épiteni kezdték a 15-ig száyad első feláben és fojtaták egészen a 17-ik századig.

több

Látogasson el a Tordai szoroshoz, induló Kolozsvár

Természetvédelmi terület 1938 óta, a Tordai Szoros 33,9 km-re található Kolozsváról, autóval kevesebb mint 40 perc. A Tordai Szoros szerepel az UNESCO-listán, a legfontosabb természeti emlékek között a világban. Itt, a régészek találtak maradványokat az emlősöktől, a rézkor, bronzkor és a vaskor.


A természet szerelmeseinek, akik ellátogatnak Kolozsvárra, a Kolozsvár – Tordai Szoros lehet egy nagyon jó módja annak, hogy eltölteni egy napot és csodáljanak egy gyönyörű természeti tájat. A városból, az útvonalat követi a DN60-as utat egész Tordáig. Innen, megy a DN1-es uton (E81), röktön miután elhagya Tordát FehérVár felé . Kövesse Vitéz Mihály falut, ahol a kövezett út vezet a célhoz.


A Tordai Szoros mintegy 1270 m hosszú, és történt, felmerült ennek eredményeként az intézkedés az erózió folyó Hasdat a jura mészkőbe. A maximális magasságot amit elér a sziklák 250 m és kínál vendégei látványos díszleteket.


Mint elhelyezés, a Tordai Szoros aTorockói -hegység északi részén található, az Erdélyi-középhegységben. Ez csak egy a 22 szoros közül amik a Torockói –hegységben találhatok.


A Torda szoros nevezetességei mintegy 60 barlang a területen, amelyek közül a leghosszabb 120 m mérő. Ezeket a barlangokat használták a múltban, mint búvóhelyek, a tatár támadások előtt. A legfontosabb ezek közül a Peştera Liliecilor, Peştera Cuptorului, Peştera Calaştur, Peştera Cetatea Mare şi Grota lui Hill.


A Tordai Szoros táj magas sziklákbol és meredekböl, sziklás völgyekböl, éles gerincekböl, tornyokból, kövekből, boltívekből, stb. áll ossze. A Növény-és az állatvilág a Tordai Szorosban áll több mint 1000 növényből-és állatokból, néhány veszélyeztetett. Ezek közé tartozik a vad hagyma, szikla sas, tiszafa, berkenye és a szikla pillangó.


Az idegenforgalmi tájban esik a Tordai Szoros hétvégi ház is, amely található 1385 m magasságban. Épült 1935-ben, az épület egy középkori igen vonzók a turisták számára, akik szeretnék, hogy érezék közelebbre a természethez és a történelemhez ezen a téren. A Tordai Szoros beletartozik a hosszú listátban a turisztikai látványoságok közzé Erdélyben, köszönhetően a szépségének. Ezen a területen, a turisták meglátogathasák a Tordai Sóbányát, a Potaissa római tábor vagy a Felix Fürdőt.


több