Panzió
Boutique Voyage

Cím: Str. Eugen Ionesco nr 122 C, Cartier Europa Cluj Napoca
 


A Boutique Voyage szállásegység egy viszonylag új fogalom a Kolozsari turizmusban, mert növeli a kényelmet, amire szükségje van tartózkodása alatt városunkban és kínál exkluzív szolgáltatásokat és pihentető szállást.


Válás szándékára a Voyage Boutique Hotel Igyekszik hogy több új dolgot kínáljon. Kezdve a modern és nagyon tiszta szobákal, az utóbbi időben a belső térben a Voyage Boutique Hotel szabadtéri medencét helyezet napozóágyakkal és egy kis parkot, ahol minden ügyfél pihenhetnek, amelynek légkörében a nyugalom és nagyszerű kilátás nyílik a városra, ahol számos zöld természet találhato.


Szintén hozzáadtunk értéket azáltal, hogy egy kis relaxációs központot rendeztünk, ahol lehet cellulit masszázsokat csinálni és relaxációt 100% -ban természetes bio termékekel, testkezeléseket bio olajal, arc- kezeléseket 100% bio maszkokal, organikus haj kezeléseket, szaunát és hidromasszázst a beltéri mini medencében, ahol van egy BIO SPA a Voyage Boutique Hotelben.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Voyage Boutique Hotel található Európa szomszédságban Kolozsváron, a Zorilor negyed Faget felé körforgalom után, egy csendes környéken ahol látható egy szép kilátás a városra.

Ahhoz, hogy elérje a főbb pontokat városunkban nem kell sokat az úton haladjon:

- Expo Transilvania- 10 perc

- Kolozsvár Városközpont - 5 perc

- Iulius Mall Business Center - 7 perc

- Power Business Center - 6 perc

- BRD-főkapitányság - 6 perc

- Maestro Business Center 6 perc

- Olimpia Business Center - 6 perc

- FSEGA Egyetem Kampusz - 7 perc

- Sigma Center Zorilor - 3 perc

- Tetarom 3 Park (Eckerle Cluj, Cluj Terapia, Nokia Cluj) - 12 perc

* Távolságok hozzávetőlegeseg és kiszámítotuk autóval

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több

Bánffy kastély

Található 30 km távolságra Kolozsvúrtól, Bontida faluban, a Bánffy kastély egy látvány mitt nem szabad kihagyni, ha ellátogatnak Kolozsvárra. Ez lesz itt kezdőár irányban Kolozsvár-Dej, majd jobbra Bontida felé.

A Luxemburgi Zsigmond király adományozta a területet, ahogy a történészek mondják, a Bánffy családnak, és elkezdék, mintegy 1437 - ben, házépítést amely ma bizonyítja az időt. A Vár épitésse elosztodot körülbelül 100 év alatt és jelentős változásokon ment keresztül. A palota épült a legnagyobb Erdélyi arisztokrata családnak, Bánffy családnak.

Ahhoz, hogy látogassa meg a Bánffy Kastélyt díjat kell fizetnie 2 RON / fő.

A bejáratnál van egy parkolóhely az autóknak. – ClujTravel.com

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Szabó-torony Kolozsváron

Szabó-torony Cluj Napoca, Románia

A Szabók Tornya az egyik rész a Kolozsvár régi erődítmények amely állva maradt máig.
A Baba Novac utcában található a 35 – ős szám alat, az Avram Iancu és Calea Turzi keresztezésnél. Látható a Cipariu Piacból is.

Nyilvános hozzáférés az alábbi ütemezés szerint:
- Hétfőtől péntekig: 09.00 - 19.00
- A szombat-vasárnap: 10.00 - 18.00
A belépés ingyenes. (Free)

A Szabok Tornya része a második megerösitet teleknek, ami falak és erösitések voltak a városnak. Épiteni kezdték a 15-ig száyad első feláben és fojtaták egészen a 17-ik századig.

több