Panzió
Bellagio

Cím: str. Mihai Veliciu nr. 39 Cluj Napoca ( fosta str. Amurg )
Telefon: 0364 405 150
0722 626 443
Mobil: 0748 129 138
 


Elegáns és izletes berendezésel a panzió kinál 15 szobát amelyből 6 kétágyas szoba dupla ággyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szoba, valamint egy mozgássérültek részére kialakított szoba található a földszinten.


Szerettetel várjuk hogy élvezze a kenyelmet és a maleget, amit a panzió kinál

A Bellagio Panzió kinál, a turistáknak és üzletembereknek akik átlépik a küszöbjét, 4 csillagos szállást és szolgáltatásokat egy csendes, központi helyen, de távol a város zajátolElegáns és izletes berendezésel a panzió kinál 15 szobát amelyből 6 kétágyas szoba dupla ággyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szobaSzerettetel várjuk hogy élvezze a kenyelmet és a maleget, amit a panzió kinál

Elérhetõség / Helymeghatározás:

 

anzió Bellagio belvárosában Kolozsváron egy olyan területen, a házak az utcán Michael Veliciu (másodlagos utca) kínál a nyugalom amire szüksége van.
Mivel a helymeghatározás, A panzió gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb turisztikai helyek és a vállalkozások a város egy nagyon rövid idő alatt.
Panzió a parttól:
- 1 km-re a régi városközponttól és a Nemzeti Színház Kolozsváron, az Igazságügyi Palota és Pénzügyi kolozsvári ortodox katedrálistól, Piata Avram Iancu vagy B. Hősök
- 2 km Július Mall bevásárlóközpont Shopping CentreEgyetem FSEGA vagy tó Ghiorgheni
- 2, 2 km-re a Diák Művelődési Ház Kolozsváron, klinikák és kórházak a Botanikus Kertben
- 2.5 km távolságra a Kolozsváron Oncology Kórház
- 3.5 km távolságra a következő Railway Station Kolozsvár�
- 8 km-re a nemzetközi repülőtértől Kolozsváron

 

A Bellagio Panzió Kolozsvár belvárosában van elhelyeszve, egy olyan területen, a Mihai Veliciu utcán (másodlagos utca) kínál nyugalmat amire szüksége van.

A panzió gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb turisztikai helyekhez a városban egy nagyon rövid idő alatt.

Panzió távol van:

- 1 km-re a régi városközponttól és a Nemzeti Színház, az Igazságügyi Palotától és Pénzügyi Palotától, Ortodox Katedrálistól, Avram Iancu Piactól vagy a Hősök utcájától

- 2 km-re Július Mall bevásárlóközponttól, FSEGA Egyetemtől vagy Ghiorgheni tótól

- 2, 2 km-re a Diák Művelődési Háztól, klinikák és kórházak és a Botanikus Kerttől

- 2.5 km távolságra az Onkologia Kórháztól

- 3.5 km távolságra a Kolozsvári Vassutállomástól

- 8 km-re a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtértől

Website Propriu: www.pensiuneabellagio.ro/

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room Single 1 160160 LEI 160160 LEI
Dupla egyszemelyes 1 180180 LEI 180180 LEI
Double Matrimonial 2 200200 LEI 200200 LEI
Room Double Twin 2 200200 LEI 200200 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR


Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban

Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban


Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adótAz árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árbanEgyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

 

Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban
Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban

Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

 

Piac Mihai Viteazu

Piac Mihai Viteazu-Cluj-Napoca

A Vitéz Mihály piac elöszür a Széchenyi tér nevet hordoszta. 1918-ban nevezték el a római uralkodó után, később az ő tiszteletére épült az impozáns szobor

több

Turista útvonal: Kolozsvár - üdülőhely Belis-Fântânele

Kolozs megye szépségei az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb az egész országban, mert ritkán találn helyeket, ahol úgy érzi, hogy jobban kapcsolódik a természethez, mint az Erdély szívében. Az egyik legfőbb turisztikai látványosságok tözzé tartozik a Belis- Fântânele üdülőhely is, ahol a turisták csodálhasák a toót amely tartozik egy kiemelkedő tájnak.


Kezdve Kolozsvártól, hajtania kell 63 mérföldöt egész a Belis tóig, távolság fedezhető körülbelül egy órán belül. Az útvonal kimegy Kolozsvártól Nagyváradig, az E60-es úton, és a Floresti Gilău, Capusu Mare települések között. Az utóbbi után, az útvonal elhagya az E60-as utat és balra kanyarodik a 108C-as utra, a Manastireni város felé, ahol belép a 103C utra. Rasca falu után, Belisre ér.


Szállás található minden zsebre. De nem megy oda a panziókért. Belis - Fântânelere megy a természetért. Ez a tökéletes hely a turisták számára, akik szeretnének leszokni a város zajától és pihenjenek néhány napot körülváve a kristálytiszta vízzel, illatos fákkal, hívogató szellővel és csendes szélle.


A tó mellet található a Fântânele Belis gát impozáns épülete, amely 95,50 m magas, 400 m hosszú és 264 m széles a tövénél. A gát épült a Meleg Szamos meder alatt 1970-1974 között, amelynek vízenergia célja volt.


A gát kivitelezés során, a Belis ősi lakói kellett költöznie a jelenlegi faluból, mert a vizek söpörték az egykori településeket. Ők már nem látható ma, mint az aszályos időkben, amikor a víz szintje csökken sokat. A legismertebb az egykori alsó Giurcuta falu templomjának a romjai.


Azok számára, akik tervezik, hogy maradnak néhány napig ebben a sarkában a paradicsomnak, akkor figyelembe kell venni néhányat a következő látnivalók és műemlékek megtekintésére: erődtemplom a Văleni, a Virágok réte, Radesei vár, Medve barlang, Alunu barlang, Meleg Szamos Szoros, Sárkány -barlang, Horea fenyője a Scoruset edrőben vagy a Ponor kő barlang.


Inne elérhető a Răchiţele vízesés (Valul Miresei) amely található 30 km-re Belistől. Ez a vízesés 50 m magas, és két szakaszban esik. A hely körül egy legenda van, hogy a menyasszony az esküvője napján leesett a sziklákról, és a fátyol maradna lóg. A vendégek könnyei alkották a vizessést.


Egy másik érdekes hely, 15 km-re van Belistöl, Rogojel községben. Íde néhány Sequoia fákat hoztak és ültetett Kaliforniából, Amerikából. Látva ezeket a fákat nyűgözi le a turistákat, mert magasak, és elérik a 140 métert.


A természetes szépség a területnek elég ajánló, mint a tökéletes hely minden turistának, vagy nyaralásra, vagy egy egyszerű hétvégi kiruccanásra.


több

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Az útvonal követi a lépést, hogy menjen át a legfontosabb történelmi piac belvárosában Kolozsváron. Az utvonal körülbelül 2 óra, attól függően változik, hogy mennyi ideig töltnek el minden látnivalónál.


A távozás a Mihály Vitéz piactárről kezdödik ahol megcsodálhatja a két palotát amik a két oldalán vannak: a Szeky Palota és a Bobas Palota. A piac közepén a Vitéz Mihály szobrát lehet megfigyelni, körbevéve zöldterületel ás régi épületekel. A háttérben látható a hatalmas Piersic Mozo épülete. Onnan eljut az Avram Iancu piactére, onnan a Étefan cel Mare piactére, majd az Eroilor utcára, majd az Unirii Piactére és a Muzeum tére.

További információk a gyalogos útvonalról ClujTravel.com

több

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Az épületet szeptember 7-8, 1906-ben avatták fel, egy pár év késés után. A Nemzeti Szinház épülette az Avram Iancu teren található, a hely a bécsi model után volt választva, vagyis a város falai közelében. Az épület homlokzata szecessziós stílusban van épitve.

1940-ben a színház menekült Temesvárra a Bécs diktál után. Ott maradt 1945-ig, amikor visszatért Kolozsvárra vezetetve Aurel Buteanu által.

A terem kapacitása 928, amely neo-barokk stílusban van épitve. A Nemzeti Színház épülete a Román Opera és a ''Lucian Blaga'' Nemzeti Színháznak adott otthont ezúttal. Minden második évben itt van megtartva a Nemzeti Színház Gála.

Cím: No. 24 Stefan cel Mare tér Kapcsolat: Telefon: 0264592826 E-mail: contact@teatrul-lucian-blaga.ro Hivatalos oldal: www.teatrulnationalcluj.ro

több