Panzió
Bellagio

Cím: str. Mihai Veliciu nr. 39 Cluj Napoca ( fosta str. Amurg )
Telefon: 0364 405 150
0722 626 443
Mobil: 0748 129 138
 


Elegáns és izletes berendezésel a panzió kinál 15 szobát amelyből 6 kétágyas szoba dupla ággyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szoba, valamint egy mozgássérültek részére kialakított szoba található a földszinten.


Szerettetel várjuk hogy élvezze a kenyelmet és a maleget, amit a panzió kinál

A Bellagio Panzió kinál, a turistáknak és üzletembereknek akik átlépik a küszöbjét, 4 csillagos szállást és szolgáltatásokat egy csendes, központi helyen, de távol a város zajátolElegáns és izletes berendezésel a panzió kinál 15 szobát amelyből 6 kétágyas szoba dupla ággyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szobaSzerettetel várjuk hogy élvezze a kenyelmet és a maleget, amit a panzió kinál

Elérhetõség / Helymeghatározás:

 

anzió Bellagio belvárosában Kolozsváron egy olyan területen, a házak az utcán Michael Veliciu (másodlagos utca) kínál a nyugalom amire szüksége van.
Mivel a helymeghatározás, A panzió gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb turisztikai helyek és a vállalkozások a város egy nagyon rövid idő alatt.
Panzió a parttól:
- 1 km-re a régi városközponttól és a Nemzeti Színház Kolozsváron, az Igazságügyi Palota és Pénzügyi kolozsvári ortodox katedrálistól, Piata Avram Iancu vagy B. Hősök
- 2 km Július Mall bevásárlóközpont Shopping CentreEgyetem FSEGA vagy tó Ghiorgheni
- 2, 2 km-re a Diák Művelődési Ház Kolozsváron, klinikák és kórházak a Botanikus Kertben
- 2.5 km távolságra a Kolozsváron Oncology Kórház
- 3.5 km távolságra a következő Railway Station Kolozsvár�
- 8 km-re a nemzetközi repülőtértől Kolozsváron

 

A Bellagio Panzió Kolozsvár belvárosában van elhelyeszve, egy olyan területen, a Mihai Veliciu utcán (másodlagos utca) kínál nyugalmat amire szüksége van.

A panzió gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb turisztikai helyekhez a városban egy nagyon rövid idő alatt.

Panzió távol van:

- 1 km-re a régi városközponttól és a Nemzeti Színház, az Igazságügyi Palotától és Pénzügyi Palotától, Ortodox Katedrálistól, Avram Iancu Piactól vagy a Hősök utcájától

- 2 km-re Július Mall bevásárlóközponttól, FSEGA Egyetemtől vagy Ghiorgheni tótól

- 2, 2 km-re a Diák Művelődési Háztól, klinikák és kórházak és a Botanikus Kerttől

- 2.5 km távolságra az Onkologia Kórháztól

- 3.5 km távolságra a Kolozsvári Vassutállomástól

- 8 km-re a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtértől

Website Propriu: www.pensiuneabellagio.ro/

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room Single 1 160160 LEI 160160 LEI
Dupla egyszemelyes 1 180180 LEI 180180 LEI
Double Matrimonial 2 200200 LEI 200200 LEI
Room Double Twin 2 200200 LEI 200200 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR


Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban

Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban


Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adótAz árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árbanEgyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

 

Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban
Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

Az árak tartalmazzák a reggeli - svédasztal benne van az árban

Egyéb feladatok tartalmazza: ÁFA és az idegenforgalmi adót

 

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Az épületet szeptember 7-8, 1906-ben avatták fel, egy pár év késés után. A Nemzeti Szinház épülette az Avram Iancu teren található, a hely a bécsi model után volt választva, vagyis a város falai közelében. Az épület homlokzata szecessziós stílusban van épitve.

1940-ben a színház menekült Temesvárra a Bécs diktál után. Ott maradt 1945-ig, amikor visszatért Kolozsvárra vezetetve Aurel Buteanu által.

A terem kapacitása 928, amely neo-barokk stílusban van épitve. A Nemzeti Színház épülete a Román Opera és a ''Lucian Blaga'' Nemzeti Színháznak adott otthont ezúttal. Minden második évben itt van megtartva a Nemzeti Színház Gála.

Cím: No. 24 Stefan cel Mare tér Kapcsolat: Telefon: 0264592826 E-mail: contact@teatrul-lucian-blaga.ro Hivatalos oldal: www.teatrulnationalcluj.ro

több

Látogasson el a Tordai szoroshoz, induló Kolozsvár

Természetvédelmi terület 1938 óta, a Tordai Szoros 33,9 km-re található Kolozsváról, autóval kevesebb mint 40 perc. A Tordai Szoros szerepel az UNESCO-listán, a legfontosabb természeti emlékek között a világban. Itt, a régészek találtak maradványokat az emlősöktől, a rézkor, bronzkor és a vaskor.


A természet szerelmeseinek, akik ellátogatnak Kolozsvárra, a Kolozsvár – Tordai Szoros lehet egy nagyon jó módja annak, hogy eltölteni egy napot és csodáljanak egy gyönyörű természeti tájat. A városból, az útvonalat követi a DN60-as utat egész Tordáig. Innen, megy a DN1-es uton (E81), röktön miután elhagya Tordát FehérVár felé . Kövesse Vitéz Mihály falut, ahol a kövezett út vezet a célhoz.


A Tordai Szoros mintegy 1270 m hosszú, és történt, felmerült ennek eredményeként az intézkedés az erózió folyó Hasdat a jura mészkőbe. A maximális magasságot amit elér a sziklák 250 m és kínál vendégei látványos díszleteket.


Mint elhelyezés, a Tordai Szoros aTorockói -hegység északi részén található, az Erdélyi-középhegységben. Ez csak egy a 22 szoros közül amik a Torockói –hegységben találhatok.


A Torda szoros nevezetességei mintegy 60 barlang a területen, amelyek közül a leghosszabb 120 m mérő. Ezeket a barlangokat használták a múltban, mint búvóhelyek, a tatár támadások előtt. A legfontosabb ezek közül a Peştera Liliecilor, Peştera Cuptorului, Peştera Calaştur, Peştera Cetatea Mare şi Grota lui Hill.


A Tordai Szoros táj magas sziklákbol és meredekböl, sziklás völgyekböl, éles gerincekböl, tornyokból, kövekből, boltívekből, stb. áll ossze. A Növény-és az állatvilág a Tordai Szorosban áll több mint 1000 növényből-és állatokból, néhány veszélyeztetett. Ezek közé tartozik a vad hagyma, szikla sas, tiszafa, berkenye és a szikla pillangó.


Az idegenforgalmi tájban esik a Tordai Szoros hétvégi ház is, amely található 1385 m magasságban. Épült 1935-ben, az épület egy középkori igen vonzók a turisták számára, akik szeretnék, hogy érezék közelebbre a természethez és a történelemhez ezen a téren. A Tordai Szoros beletartozik a hosszú listátban a turisztikai látványoságok közzé Erdélyben, köszönhetően a szépségének. Ezen a területen, a turisták meglátogathasák a Tordai Sóbányát, a Potaissa római tábor vagy a Felix Fürdőt.


több

Listája Múzeumok Kolozsváron

Nemzeti Művészeti Múzeum - Unirii tér 30 – muzeul de arta
A legreprezentatívabb barokk épület Erdélyben 1774-1775 között épült. A múzeum ismert mint a Bánffy - Palota. A palota két részből áll. A múzeum gyűjteménye a dekoratív művészet (ezüst, keleti szőnyegek, korabeli bútorok), korabeli román és külföldi grafika.

A Néprajzi Múzeum - Str. Memorandum 21. - Muzeul satului
Alakult június 16-án 1922-ben, az egyik legfontosabb néprajzi múzeum Romániából. A múzeum gyűjteménye több mint 65.000 darabból áll. A kiállítást szervezve van szigorúan egy modern tervezésel, mely a látogatóknak reális ábrázolást nyujt az anyagi és szellemi Erdély kultúrájának és népességének. Ebben az épületben került sor 1894-1895 közöt a híres Memorandum Tárgyalás, amelyről írtak valamennyi európai újságok abban az időben.Nemzeti Múzeum Erdély története - Ctin Daicoviciu Street 2 – muzeul national al transilvaniei
Alakult November 23 - án, 1859-ben, amely egy gazdag örökségét tartalmaz, 336.130 darab amely Erdély történetát ábrázolya. Itt kerül bemutatásra egy fémtárgy 1973-ban feltalálva Aiud városban , amelynek életkora legalább 3000 év.MÚZEUM Emil Isac - Str. Emil Isac – muzeul emil isac
Alakult 1955-ben, egy évvel a költő halála után. Található az ő nevét viselő utcán, a múzeum működik a házban ahol lakott az Isaac család 1895 óta. A múzeum magában foglalja három szobát. A kitett dokumentumok a költő életát és munkáját mutassa be, az utóbbit szentelve van az apja emlékére, Dr. Aurel Isac ügyvéd, és a harmadik szoba tartósítva van pontosan. Ebben a szobában egy impozáns könyvtár mintegy 1700 könyvet különböző nyelveken tartalmaz, sokan közülük szignált a szerzőtől.

több

Museum of Art - Bánffy palota

Művészeti Múzeum

A Művészeti Múzeum a Bánffy-Palota épületében található, Kolozsvár régi központjában, az Unirii Piactérnél a 30-as szám alat, a Melody szálloda épülete és a Maniu utca közöt.
1951-ben alapították, és 1956 óta müködik a Bánffy Palota épületében, a legnagyobb barokk épület Kolozsváron. Az épület épült mint a lakóhelye az Erdély kormányzónak - Bánffy György - 1774 – 1785 közütt, JE Blaumann építész tervei után. Kő díszítéssel és egy sor nagy szobrokal van kidiszitve készítve Anton Schuchbauer által.

Művészeti Múzeum Kolozsvár nyitva van
- Szerdától vasárnapig 10,00-17,00
- Hétfő és kedd nyilvános hozzáférés tilos (a múzeum zárva van)

Olvassa el a teljes cikket Művészeti Múzeum Kolozsvár

több