Panzió
7

Cím: Calea Baciului nr.107, Cluj-Napoca
Kapcsolat: Pensiunea Sapte - Cluj Napoca
 


Pension 7 kínál Önnek:
* konferencia terem,
* fél szoba (36 )
* fél szoba a gyermekek számára
* étterem terasz

Nyugdíjak - Cluj Napoca / "Pension 7" Kolozsvár 14 darab vakmerő szobával, amelynek célja a jó ízű, tiszta, és kialakítású negatív akár TV műholdas RCS / GSP, internet és a vezeték nélküli, fűtés-szabályozás, tiszta és modern fürdőszoba.
Éttermünk vendégszerető, tiszta és célja az osztrák stílusban. A szalon kiszolgálására reggeli is vendégszerető, tiszta és természetes tervezett virágok.
További információ Étterem 7 < Click >

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A panzió bejáratánál Kolozsváron a Zalau város, Szatmárnémeti város, közel a vasútállomáshoz, a 10-15 perc a történelmi város központjában vagy a legfontosabb kórházak kolozsvári.

Műholdas TV
Vezeték nélküli,
Fürdőszobák
A jó minőségű fehérneműt,
Fűtés
Légkondicionáló.

Egyéb szolgáltatások:

kártyás fizetés
parkolás
reggelit (opcionális)

Szabó-torony Kolozsváron

Szabó-torony Cluj Napoca, Románia

A Szabók Tornya az egyik rész a Kolozsvár régi erődítmények amely állva maradt máig.
A Baba Novac utcában található a 35 – ős szám alat, az Avram Iancu és Calea Turzi keresztezésnél. Látható a Cipariu Piacból is.

Nyilvános hozzáférés az alábbi ütemezés szerint:
- Hétfőtől péntekig: 09.00 - 19.00
- A szombat-vasárnap: 10.00 - 18.00
A belépés ingyenes. (Free)

A Szabok Tornya része a második megerösitet teleknek, ami falak és erösitések voltak a városnak. Épiteni kezdték a 15-ig száyad első feláben és fojtaták egészen a 17-ik századig.

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több

Piac Múzeum

A Muzeum piactér gyalogos övezet, ezért alkalmas kikapcsolodásra. Nyáron itten eseményeket és vásárokat szerveznek. Ugyancsak itten töb szabadtéri kávézoban legez megpihenni, melyek távolvannak a város zajától.

Kolozsvár központjában található egyik legrégib tér. Nevét az Erdelyi Történelem muzeum után kapta ami a tér végében talalható meg.

Tudjon meg többet erről A Muzeum Piactér – ClujTravel.com

több