Hostel
Transylvania

Cím: Str. Iuliu Maniu nr. 26, Cluj - Napoca
Kapcsolat: www.hostelcluj.com
Telefon: 0264443266
Mobil: +40752418021
 Transylvania Hostel egy hostel demi-panzió található nagyon központi a "0 pont" területén Kolozsváron közel a fő turisztikai pontokat, közintézmények és egyéb szabadidős helyeken.

Javasoljuk, szállást elérhető áron évben egyedül, vagy a barátaiddal. Kiválaszthatja 4,6 vagy 8 ágyas szobákban, lazítson matraccal és szekrényekkel. Sőt, a szobák színmegfeleltetési meg kulcsokat. Ne felejtsd el, hogy a biztonsági kérdések! Csak akkor, ha volt a vendégünk, akkor hideg lenne az facillitates a mágneses kártyát a hozzáférést a szobában, a konyha és a nappali.

Mit mások gondolnak luxe, számunkra valami normális: ingyenes hozzáférést biztosít a számítógéphez internet, vezeték nélküli, kábel TV és melegvíz 24/24 a modern fürdőszoba tartozik.

Ne felejtsd fun! A nappaliban Lehetőség van barátokat, a szálloda pedig az a hely, ebből megtalálja klubok, kocsmák és a fiatal és barátságos személyzet segít felfedezni, mi a teendő a szabadidő eltöltésére.

Köszönöm.

Transylvania Hostel egy hostel, demi-panzió, található a központi "0 pont" területén Kolozsváron közel a fő turisztikai pontokhoz, közintézményekhez és egyéb szabadidős helyekhez. Javasoljuk, szállást elérhető áron egyedül, vagy a barátaiddal. Kiválaszthatja 4, 6 vagy 8 ágyas szobákat, lazítson matraccal és szekrényekkel. Sőt, a szobák gustusosan vannak berendezve. Csak akkor, ha volt a vendégünk, akkor mágneses kártyát kap amivel a hozzáférést a szobában, a konyha és a nappalihoz.Mit mások gondolnak luxe, számunkra valami normális: ingyenes hozzáférést biztosít a számítógéphez internetttel, vezeték nélküli kábel TV és melegvíz 24/24 a modern fürdőszobaban tartozik.Ne felejtsd a trefat! A nappaliban lehetőség van talani barátokat, a szálloda pedig az a hely, innen megtalálja a klubokat, kocsmákat és a fiatal és barátságos személyzet segít felfedezni, mi a teendő a szabadidő eltöltésére.Köszönjuk.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A hostel található, ami összeköti két fő templom Kolozsváron: ortodox székesegyház (a "fehér"), és a katolikus egyház (a sötét).
információ:
Az állomásról (vonat), át az utcán, és busszal száma 3 vagy 4. Szálljon le a harmadik megállónál (ortodox székesegyház vagy a "fehér"). Folytassák a az elején a székesegyház. Miután az első lépcsőn, láthatjuk az utcán Maniu maradt. Busszal vesz körülbelül 15-20 perc alatt. A taxi út nem több, mint 10-15 perc.
Séta a vasútállomástól, vegye rá a Szamos folyó Horea. Vezesse át a hídon, és menjen egyenesen előre, amíg meg nem jelenik a katolikus egyház (a sötét). Menjen fel a szobor Mátyás, szemben áll meg (szobor és templom), és nézd meg Maniu utca jobbra. Könnyedén felismerni kiindulási utcában két épület úgy néz ki egyaránt. Maniu a szinkronizált "Street a tükörben." Séta az út körülbelül 30 percig tart.

A hostel található, az utcan ami összeköti a két fő templomot Kolozsváron: az ortodox székesegyház (a "fehér"), és a katolikus egyház (a sötét).


Információ:

Az állomásról (vonat), át az utcán, és a 3 vagy 4 számú busszal. Szálljon le a harmadik megállónál (ortodox székesegyház vagy a "fehér"). Folytassák egesz a székesegyház elejeig. Miután az első lépcsőn, láthatjuk a Maniu utcát. Busszal vesz körülbelül 15-20 percet. A taxi út nem több, mint 10-15 perc.

Séta a vasútállomástól, menjen egész a Szamos folyóig a Horea utcán. Menjen át a hídon, és menjen egyenesen előre, amíg meg nem jelenik a Katolikus egyház (a sötét). Menjen egész a Mátyás szobor mellé , szemben (a szobor és templomal szemben), van a Maniu utca jobbra. Könnyedén felismerheti kiindulási pontját mert a két épület egyaránt. A Maniu utca el van ismerve mint a "Tükörben való utca." A séta körülbelül 30 percig tart.

Website Propriu: www.hostelcluj.com


Amit kínálunk:

30 ágy

TV, vezeték nélküli internet, Wi-Fi

Nappali

Konyha hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító

Recepció

 


Amit kínálunk:30 ágy


TV, vezeték nélküli internet, Wi-Fi


Nappali


Konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító


Recepció


 


TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room with 2 beds 2 160160 LEI 160160 LEI
Room Double 2 160160 LEI 160160 LEI
Room with 4 beds 4 7575 LEI 7575 LEI
Rooms for Groups 6 6565 LEI 6565 LEI
Rooms for Groups 8 5555 LEI 5555 LEI
Rooms for Groups 8 5555 LEI 5555 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR
Double Roon 2 pers. 160 RON / room
Twin Room
2 pers. 160 RON / room
4 Bed Dorm  4 pers. 75 RON / Bed
6 Bed Dorm           6 pers.     65 RON / Bed
8 Bed Dorm 8 pers. 55 RON / BadMátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több

Szabó-torony Kolozsváron

Szabó-torony Cluj Napoca, Románia

A Szabók Tornya az egyik rész a Kolozsvár régi erődítmények amely állva maradt máig.
A Baba Novac utcában található a 35 – ős szám alat, az Avram Iancu és Calea Turzi keresztezésnél. Látható a Cipariu Piacból is.

Nyilvános hozzáférés az alábbi ütemezés szerint:
- Hétfőtől péntekig: 09.00 - 19.00
- A szombat-vasárnap: 10.00 - 18.00
A belépés ingyenes. (Free)

A Szabok Tornya része a második megerösitet teleknek, ami falak és erösitések voltak a városnak. Épiteni kezdték a 15-ig száyad első feláben és fojtaták egészen a 17-ik századig.

több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Piac Múzeum

A Muzeum piactér gyalogos övezet, ezért alkalmas kikapcsolodásra. Nyáron itten eseményeket és vásárokat szerveznek. Ugyancsak itten töb szabadtéri kávézoban legez megpihenni, melyek távolvannak a város zajától.

Kolozsvár központjában található egyik legrégib tér. Nevét az Erdelyi Történelem muzeum után kapta ami a tér végében talalható meg.

Tudjon meg többet erről A Muzeum Piactér – ClujTravel.com

több