Hostel
Transylvania

Cím: Str. Iuliu Maniu nr. 26, Cluj - Napoca
Kapcsolat: www.hostelcluj.com
Telefon: 0264443266
Mobil: +40752418021
 Transylvania Hostel egy hostel demi-panzió található nagyon központi a "0 pont" területén Kolozsváron közel a fő turisztikai pontokat, közintézmények és egyéb szabadidős helyeken.

Javasoljuk, szállást elérhető áron évben egyedül, vagy a barátaiddal. Kiválaszthatja 4,6 vagy 8 ágyas szobákban, lazítson matraccal és szekrényekkel. Sőt, a szobák színmegfeleltetési meg kulcsokat. Ne felejtsd el, hogy a biztonsági kérdések! Csak akkor, ha volt a vendégünk, akkor hideg lenne az facillitates a mágneses kártyát a hozzáférést a szobában, a konyha és a nappali.

Mit mások gondolnak luxe, számunkra valami normális: ingyenes hozzáférést biztosít a számítógéphez internet, vezeték nélküli, kábel TV és melegvíz 24/24 a modern fürdőszoba tartozik.

Ne felejtsd fun! A nappaliban Lehetőség van barátokat, a szálloda pedig az a hely, ebből megtalálja klubok, kocsmák és a fiatal és barátságos személyzet segít felfedezni, mi a teendő a szabadidő eltöltésére.

Köszönöm.

Transylvania Hostel egy hostel, demi-panzió, található a központi "0 pont" területén Kolozsváron közel a fő turisztikai pontokhoz, közintézményekhez és egyéb szabadidős helyekhez. Javasoljuk, szállást elérhető áron egyedül, vagy a barátaiddal. Kiválaszthatja 4, 6 vagy 8 ágyas szobákat, lazítson matraccal és szekrényekkel. Sőt, a szobák gustusosan vannak berendezve. Csak akkor, ha volt a vendégünk, akkor mágneses kártyát kap amivel a hozzáférést a szobában, a konyha és a nappalihoz.Mit mások gondolnak luxe, számunkra valami normális: ingyenes hozzáférést biztosít a számítógéphez internetttel, vezeték nélküli kábel TV és melegvíz 24/24 a modern fürdőszobaban tartozik.Ne felejtsd a trefat! A nappaliban lehetőség van talani barátokat, a szálloda pedig az a hely, innen megtalálja a klubokat, kocsmákat és a fiatal és barátságos személyzet segít felfedezni, mi a teendő a szabadidő eltöltésére.Köszönjuk.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A hostel található, ami összeköti két fő templom Kolozsváron: ortodox székesegyház (a "fehér"), és a katolikus egyház (a sötét).
információ:
Az állomásról (vonat), át az utcán, és busszal száma 3 vagy 4. Szálljon le a harmadik megállónál (ortodox székesegyház vagy a "fehér"). Folytassák a az elején a székesegyház. Miután az első lépcsőn, láthatjuk az utcán Maniu maradt. Busszal vesz körülbelül 15-20 perc alatt. A taxi út nem több, mint 10-15 perc.
Séta a vasútállomástól, vegye rá a Szamos folyó Horea. Vezesse át a hídon, és menjen egyenesen előre, amíg meg nem jelenik a katolikus egyház (a sötét). Menjen fel a szobor Mátyás, szemben áll meg (szobor és templom), és nézd meg Maniu utca jobbra. Könnyedén felismerni kiindulási utcában két épület úgy néz ki egyaránt. Maniu a szinkronizált "Street a tükörben." Séta az út körülbelül 30 percig tart.

A hostel található, az utcan ami összeköti a két fő templomot Kolozsváron: az ortodox székesegyház (a "fehér"), és a katolikus egyház (a sötét).


Információ:

Az állomásról (vonat), át az utcán, és a 3 vagy 4 számú busszal. Szálljon le a harmadik megállónál (ortodox székesegyház vagy a "fehér"). Folytassák egesz a székesegyház elejeig. Miután az első lépcsőn, láthatjuk a Maniu utcát. Busszal vesz körülbelül 15-20 percet. A taxi út nem több, mint 10-15 perc.

Séta a vasútállomástól, menjen egész a Szamos folyóig a Horea utcán. Menjen át a hídon, és menjen egyenesen előre, amíg meg nem jelenik a Katolikus egyház (a sötét). Menjen egész a Mátyás szobor mellé , szemben (a szobor és templomal szemben), van a Maniu utca jobbra. Könnyedén felismerheti kiindulási pontját mert a két épület egyaránt. A Maniu utca el van ismerve mint a "Tükörben való utca." A séta körülbelül 30 percig tart.

Website Propriu: www.hostelcluj.com


Amit kínálunk:

30 ágy

TV, vezeték nélküli internet, Wi-Fi

Nappali

Konyha hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító

Recepció

 


Amit kínálunk:30 ágy


TV, vezeték nélküli internet, Wi-Fi


Nappali


Konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító


Recepció


 


TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room with 2 beds 2 160160 LEI 160160 LEI
Room Double 2 160160 LEI 160160 LEI
Room with 4 beds 4 7575 LEI 7575 LEI
Rooms for Groups 6 6565 LEI 6565 LEI
Rooms for Groups 8 5555 LEI 5555 LEI
Rooms for Groups 8 5555 LEI 5555 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR
Double Roon 2 pers. 160 RON / room
Twin Room
2 pers. 160 RON / room
4 Bed Dorm  4 pers. 75 RON / Bed
6 Bed Dorm           6 pers.     65 RON / Bed
8 Bed Dorm 8 pers. 55 RON / BadAlexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Az épületet szeptember 7-8, 1906-ben avatták fel, egy pár év késés után. A Nemzeti Szinház épülette az Avram Iancu teren található, a hely a bécsi model után volt választva, vagyis a város falai közelében. Az épület homlokzata szecessziós stílusban van épitve.

1940-ben a színház menekült Temesvárra a Bécs diktál után. Ott maradt 1945-ig, amikor visszatért Kolozsvárra vezetetve Aurel Buteanu által.

A terem kapacitása 928, amely neo-barokk stílusban van épitve. A Nemzeti Színház épülete a Román Opera és a ''Lucian Blaga'' Nemzeti Színháznak adott otthont ezúttal. Minden második évben itt van megtartva a Nemzeti Színház Gála.

Cím: No. 24 Stefan cel Mare tér Kapcsolat: Telefon: 0264592826 E-mail: contact@teatrul-lucian-blaga.ro Hivatalos oldal: www.teatrulnationalcluj.ro

több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több