Cele mai bine cotate hoteluri din Cluj-Napoca conform Booking

Dezvoltarea din ultimii ani a oraşului Cluj-Napoca, care include o reconceptualizare modernă a acestuia, susţinută de diverse evenimente culturale, business, sportive şi muzicale, a făcut din acest loc o destinaţie turistică atractivă.

În contextul actual, numărul solicitărilor de cazare din Cluj-Napoca a întregistrat o creştere semnificativă, hotelul rămânând însă cea mai populară alegere. Dacă aveţi drum în acest oraş şi nu v-aţi programat încă şederea, vă ofer o listă a cinci celor mai bine cotate hoteluri din Cluj-Napoca conform Booking, care asigură o experienţă plăcută a vizitei în capitala Transilvaniei.

  1. Lol et Lola Hotel

Relativ nou pe piaţa hotelieră, Lol et Lola a fost creat de o echipă cu o bogată experienţă în managementul ospitalităţii, care deţine şi alte hoteluri cunoscute, cum ar fi Capitolina City Chic şi Aparthotel Gutinului. La baza acestuia stă un concept prin care se propune o schimbare a perspectivei asupra acomodării turistice în Cluj-Napoca.

Situat într-o zonă centrală, ferită de zgomotul şi circulaţia specifice acestei părţi a oraşului, Lol et Lola Hotel face parte din categoria populară a design hotels, oferind mai multe camere decorate conform unor teme diferite, cum ar fi Flower Power, Catwalk sau Pirouette.

Devenind în scurt timp una dintre cele mai apreciate locaţii din Cluj-Napoca, Lol et Lola oferă tot confortul dorit, sub forma unui design inovator, la un preţ accesibil.

  1. Youthink Hostel

Deşi concurenţa pe piaţa hotelieră din Cluj-Napoca a crescut considerabil în ultimii ani, preţurile rămân destul de piperate. Pentru cei ce caută o alternativă accesibilă există Youthink Hostel.

Situat într-o locaţie excelentă, la mai puţin de 10 minute de centrul Clujului, Youthink Hostel este dedicat în principal tinerilor, ce pot să petreacă aici o vacanţă mai puţin costisitoare, într-un loc ce oferă o interacţiune socială activă cu comunitatea tânără locală. O grădină idilică înconjoară casa veche restaurată ce reprezintă clădirea hostelului.

Atmosfera caldă şi confortabilă, atitudinea pet-friendly şi sustenabilă fac din Youthink o experienţă inedită a respectului pentru natură şi animale.

3. Villa-Hotel Escala

Situat într-o zonă mai puţin zgomotoasă a Clujului, Villa-Hotel Escala oferă servicii de calitate, păstrând în acelaşi timp preţuri accesibile. Având un număr redus de camere, hotelul pune accent pe nevoile fiecărui client, punând la dispoziţia acestora camere spaţioase şi o superbă grădină destinată relaxării.

Înregistrând un rating ridicat de 9.3, conform Booking, hotelul este recomandat atât oamenilor de afaceri ce caută şederi scurte, cât şi familiilor ce vor să petreacă o perioadă mai îndelungată în Cluj-Napoca.

  1. Hotel Briliant

Deschis în luna martie a acestui an, Hotel Briliant a intrat rapid în topul preferinţelor turiştilor, ajungând doar în câteva luni unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Cluj-Napoca.

Situat într-o zonă liniştită, departe de agitaţia centrului oraşului, la o distanţă de 10 minute cu maşina de acesta, hotelul se distinge prin stilul său arhitectural modern, uşor de recunoscut faţă de alte locaţii. Chiar dacă Hotel Briliant este dedicat în principal segmentului business, el reprezintă o alegere potrivită şi pentru familii.

5. Hotel Capitolina City Chic

În calitate de manager hotelier nu e uşor să aduci un hotel la un standard atât de înalt încât să intre într-un top 5 al hotelurilor din Cluj-Napoca. Însă două hoteluri e aproape imposibil. Ei bine, nu şi pentru managerii Capitolina City Chic, ce ocupă şi primul loc cu noul Lol et Lola Hotel, menţinând în acelaşi timp hotelul lor principal la standarde excelente.

Serviciile de calitate, confortul, designul, dar şi profesionalismul şi eficienţa staff-ului fac din Capitolina una dintre cele mai bune alegeri pentru business şi relaxare. Situat la doar 5 minute de importante obiective turistice ale oraşului, Capitolina City Chic completează avantajele oferite de locaţia sa cu un concept unic pe piaţa hotelieră din Cluj-Napoca, și anume cel de Lifestyle Hotel.

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu