Activități pentru toate gusturile, în decembrie, în Cluj

  târgul de crăciun

  Cluj-Napoca a intrat în spiritul Sărbătorilor de iarnă în prima zi a lunii, odată cu parada militară de Ziua Națională a României și deschiderea Târgului de Crăciun din oraș. De aici înainte, orașul vuiește cu evenimente pentru toate gusturile. Cei mici se vor bucura de activități specifice, în timp ce adulții se pot bucura de o serie de evenimente tematice, destinate lor. Iată ce se întâmplă în Cluj pe parcursul lunii decembrie:

  Concerte de colinde în fiecare zi

  Piața Unirii din centrul orașului găzduiește, ca în fiecare an, Târgul de Crăciun, iar alături de acesta, cei care vizitează zona se pot bucura de diverse activități precum patinajul sau servitul unor bunătăți specifice sărbătorilor de iarnă. Aceste activități vor fi însoțite de concerte de colinzi și teatru de păpuși pentru cei mici, în fiecare zi a lunii decembrie, până la Crăciun. Toate acestea concerte și piese de teatru de păpuși sunt gratuite.

  Pe lângă Târgul de Crăciun, însă, aveți ocazia să petreceți o seară și la unul dintre concertele care se pregătesc în Sala Polivalentă. Printre acestea se numără concertul de colinde al lui Ștefan Bănică Junior sau cel al tenorului Alessandro Safina. În plus, Kings of Ice se întorc la Cluj, tot la Sala Polivalentă, pentru un nou spectacol incredibil de patinaj.

  Patinoare și activități de iarnă

  Clujul a primit iarna cu drag, iar patinoarele deja și-au deschis porțile. Atât cel din Piața Unirii, cât și cel din incinta hypermarketului Cora, oferă posibilitatea, celor care doresc să patineze, să închirieze patine pentru un tur de patinoar, care durează între 30 și 90 de minute.

  Revelion în Piața Unirii

  Ca în fiecare an, clujenii, dar și cei veniți din afara orașului, vor putea sărbători intrarea în noul an, în Piața Unirii. Alături de artificiile care vor întâmpina anul 2017, vor fi ciocnite cupe de șampanie și vor fi organizate concerte. Astfel, nu poți rata distracția.

  Alte activități

  Primăria municipiului Cluj-Napoca a publicat online o broșură care conține toate evenimentele care vor avea loc în luna decembrie. Aceasta poate fi accesată gratuit.

  Susa foto:  © Bat09mar | Dreamstime.com

  DISTRIBUIȚI