3 motive pentru care ai nevoie de o mașină închiriată în Cluj Napoca

Fiind unul dintre cele mai mari orașe din Transilvania, Cluj-Napoca este vizitat anual de zeci de mii de turiști, și asta se datorează în primul rând festivalurilor care au loc aici, evenimentelor culturale și sportive, istoriei bogate, cât și datorită mediului universitar și de afaceri. Fie că vă aflați în vacanță sau într-o călătorie de business, pentru a reuși să vă deplasați mai rapid și confortabil dintr-o zonă într-alta, serviciile de rent-a-car rămân indispensabile. Iată câteva motive pentru care să vă bucurați de o călătorie, apelând la serviciile de închirieri auto în Cluj.

Călătoria cu mașina personală poate fi mai scumpă decât dacă apelezi la un serviciu de rent-a-car

În ultima vreme, legăturile aeriene sunt tot mai bine dezvoltate, iar de cele mai multe ori, prețul unui bilet de avion este mai mic decât valoarea combustibilului pe care îl folosiți pentru a ajunge la destinație. Astfel, soluția de a utiliza în orașul de destinație o mașină închiriată este mai mult decât convenabilă. În plus, dacă aveți de parcurs distanțe mai lungi până în Cluj Napoca, mașina se poate uza în timpul călătoriei sau mai există posibilitatea ca acesta să nu aibă făcută o revizie completă înainte de plecare, fiind posibil ca la drum lung să întâmpinați anumite defecțiuni.

Călătoria cu mașina închiriată vă oferă siguranță, calitate și confort

Compania de rent-a-car fiind responsabilă de calitatea mașinilor propuse spre închiriere, de cele mai multe ori acestea sunt noi și foarte bine întreținute. Astfel, veți ști din start că traseul pe care îl veți parcurge se va desfășura în siguranță.

Flota companiei de închirieri este foarte variată, iar voi puteți alege mașina pe care o doriți, în funcție de nevoile dumneavoastră, număr de pasageri, zonele pe care le veți vizita. Mașina se poate accesoriza și cu scaun pentru bebeluși, GPS sau aer condiționat.

Călătoria cu mașina închiriată vă oferă flexibilitate în alegerea zonei în care doriți recepția mașinii

În procesul de căutare a unui serviciu de rent-a-car este foarte important să studați ofertele și termenii și condițiile mai multor companii. După ce ați ales compania în funcție de nevoile voastre, puteți să vă dați întâlnire cu agentul la aeroport sau în zona în care veți ajunge, pentru a primi mașina închiriată. Multe companii sunt foarte flexibile în ceea ce privește zonele, cât și intervalul orar în care veți primi mașina.

Astfel, cel mai convenabil mod de a vă deplasa prin Cluj Napoca, în timpul vacanței sau călătoriei de business rămâne prin intermediul unei mașini închiriate. Unde mai punem la socoteală faptul că, cei care oferă servicii de rent-a-car sunt responsabili de toate costurile care privesc întreținerea și asigurarea mașini, astfel vă puteți bucura liniștiți de călătorie?

Sursă foto: Rino Rent a Car

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu