A fost deschis un nou bazin olimpic în Cluj

  piscina olipică

  Cei care vizitează Clujul se pot bucura alături de clujeni de un nou bazin olimpic, deschis de Primăria Municipiului Cluj-Napoca luni, 3 octombrie. Bazinul acoperit este situat în zona cartierului Grigorescu

  Bazinul de dimensiuni olimpice (50m x 25m), acoperit cu un balon presostatic, asigură o temperatură a apei de 26-28 grade Celsius, tratată automat, grație unui sistem de filtrare modern.

  Bazinul Olimpic Grigorescu este dotat cu aparatură pentru fitness: treadmill aquaness (benzi de alergare acvatice), aquabike aquaness (biciclete acvatice), static Swim (sistem de înot contracurent pentru antrenament aquafitness).

  Programul de funcționare al bazinului

  Bazinul va funcționa după următorul program: luni – vineri: 6.00 – 22.00 și sâmbătă – duminică 8.00 -18.00.

  Biletul de intrare va costa 18 lei, iar copiii, elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor plăti doar 12 lei. La Bazinul Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca și RADP vor derula programe speciale de învățare a înotului pentru elevii din clasele primare, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

  În ce constă modernizarea bazinului

  Pentru amenajarea Bazinului Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de 3.305.000 lei. Pe lângă închiderea cu un balon presostatic cu triplă membrană a bazinului olimpic, în cadrul lucrărilor de modernizare au fost construite spații tehnice și vestiare, a fost reparată și refinisată cuva bazinului (care a fost adusă la o cota maximă de 1,50 m), a fost reamenajată zona de acces către bazin, cu instalațiile electrice și de gaze aferente.

  Citește continuarea pe BunăDimineața.ro

  Sursa foto: Primăria Municipiului Cluj-Napoca

  DISTRIBUIȚI