Mijloace de transport comode pentru călătoria de afaceri

  calatorie de afaceri

  În prezent, multe locuri de muncă cer angajaților să facă călătorii în interes de serviciu. Chiar dacă rezultatele acestora pot contribui semnificativ la dezvoltarea profesională a angajatului, atunci când sunt foarte dese sau pe distanțe de câteva sute de kilometri, călătoriile de afaceri pot deveni obositoare și stresante. Pentru a face față cât mai bine acestei îndatoriri de serviciu ai nevoie de un mijloc de transport comod și sigur.

  De exemplu, dacă trebuie să ajungi în Cluj-Napoca cel mai bine ar fi să călătorești până aici cu avionul sau cu trenul și aici să apelezi la o agenție de rent a car in Cluj. Avantajul închirieri unei mașini în oraș este acela că te poți deplasa rapid, comod și în siguranță oriunde este nevoie să ajungi și, în plus, costurile unui astfel de serviciu nu sunt foarte mari, așa că poți fi decontate de firmă.

  Totuși, înainte de a alege mijloacele de transport cu care vei ajunge la destinație și cu care te vei deplasa pe aici, trebuie să discuți din timp cu superiorii tăi sau cu personalul care se ocupă de deplasări pentru a vedea ce opțiuni ai la dispoziție.

  Călătoria cu avionul

  În cazul în care firma îți permite să călătorești cu avionul, trebuie să știi că în Cluj-Napoca există un aeroport internațional care deservește și rute interne. Astfel, facă trebuie să ajungi din București, Iași sau Timișoara, vei putea apela la un astfel de mijloc de transport. Avantajul ar fi că vei ajunge mai repede la destinație, în doar câteva ore, și îți va rămâne timp să te pregătești pentru întâlnirile cu colegii din Cluj-Napoca.

  Călătoria cu trenul

  O altă variantă, nu la fel de rapidă însă, este trenul. Avantajul acestui mijloc de deplasare, în comparație cu mașina de firmă sau cu autocarul, este acela că este mai comod, poți călătorii la clasa business și nu te vei obosii cu condusul pe sute de kilometri.

  De exemplu, poți alege să călătorești cu tenuri de mai mare viteză (regionale) sau Intercity, care au în componență atât vagoane de călătorie, cât și vagoane de dormit sau vagoane-restaurant, unde poți lua masa sau poți lucra la proiectele firmei în timp ce îți servești cafeaua. În plus, trenurile mai moderne au și internet wireless și prize unde poți să îți încarci laptopul sau telefonul.

  Odată ce ți-ai ales mijlocul de transport pentru a ajunge în Cluj-Napoca și cel de deplasare prin oraș, nu îți rămâne decât să te bucuri de călătorie și de întâlnirea cu colegii tăi de aici.

  Sursă foto: © Vadimgozhda | Dreamstime.com

  DISTRIBUIȚI