Ce poți face în luna martie în Cluj-Napoca

  marti cluj

  În luna martie, în Cluj-Napoca vor avea loc mai multe evenimente importante, pe care nu trebuie să le ratezi. Indiferent dacă ești pasionat de sport, cultură sau conferințe de lidership, în această lună vei putea participa la manifestările tale preferate.

  În acest an, în Cluj-Napoca Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită printr-un eveniment dedicat exclusiv reprezentantelor sexului frumos. Astfel, pe data de 10 martie, în oraș are loc Conferința de Leadership feminin „The Woman”. În total, 13 femei de succes, din diferite domenii, vor veni la Cluj să le vorbească participantelor despre antreprenoriatul feminin, leadership sau echilibrul dintre carieră și familie și să împărtășească din experiențele și pasiunile lor. Chiar dacă este o conferință cu și despre femei, accesul bărbaților este permis, ba chiar încurajat.

  Dacă încă nu v-ați ales destinația de vacanță din acest an, în perioada 11- 13 martie, puteți vizita Târgul de Turism Turistica, organizat în Centrul Comercial Polus Center. Aici vor fi prezentate oferte de vacanță atât în România, cât și în străinătate. În total, peste 60 de companii din domeniul turismului își vor pune pe masă ofertele, iar vizitatorii vor putea beneficia de consiliere, reduceri early booking, dar și de o mulțime de premii.

  Dacă vă place baletul, în luna martie veți putea viziona un spectacol susținut de una dintre cele mai mari companii de balet din Europa. Festivalul de dans contemporan STEP aduce la Cluj-Napoca compania de balet din Győr (Ungaria), care va susține spectacolul „Generații”, în data de 12 martie, de la ora 19.00, la Opera Maghiară din Cluj. „Generații” este un spectacol unic, creat pe muzica a două dintre cele mai celebre partituri ale tuturor timpurilor: „Bolero” și „Carmina Burana”.

  Pasionații de muzică ușoară vor avea ocazia să îl asculte, în premieră, pe cunoscutul cântăreț italian Toto Cutungno. Acesta ajunge pentru prima oară la Cluj-Napoca, pe data de 13 martie, unde va susține concertul „Best Of” Toto Cutungno, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă. În cadrul acestuia, cei prezenți în sală se vor putea delecta cu melodii celebre precum „L’Italiano”, „Serenata”, „Insieme: 1992”, „Figli”. Prin acest spectacol, Toto Cutugno își propune să ofere un „mărțișor muzical” admiratoarele sale din Ardeal, la doar câteva zile după Ziua Internațională a Femeii.

  Sfârșitul lunii martie este dedicat evenimentelor sportive. Astfel, pe data de 24 martie, naționala de fotbal a României ar putea întâlni echipa Lituaniei, într-un meci amical, pe Stadionul CFR din Cluj. Apoi, pe data de 27 martie, Stadionul Cluj Arena va fi gazda meciului amical de fotbal dintre România și Spania.

  Acestor evenimente importante li se alătură și spectacolele companiilor de teatru și de operă din oraș, concertele Filarmonicii Transilvania și expozițiile muzeelor clujene.

  Sursă foto: © Radub85 Dreamstime.com

  DISTRIBUIȚI