În 20-22 martie 2015 la Polus Center – Târgului de Turism Touristica

  targ

  Nici nu a venit bine primăvara, însă visezi la vacanţa de vară? Târgul de Turism Touristica din Cluj Napoca îţi aduce cele mai bune oferte pentru destinaţia ta de relaxare! Fie că ai în vedere locaţii deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia, zone din România cum ar fi Predeal, Maramureş şi Valea Prahovei, sau destinații exotice precum Republica Dominicană, Dubai, Cuba, Mauritius , le poţi găsi pe toate şi nu numai  la reduceri de 35% sau chiar mai mari valabile pe parcursul târgului.

     Ai nevoie de alte argumente ca să ne vedem la târg?

  Iată câteva avantaje:

  • o gamă largă de oferte, toate în acelaşi loc
  • discounturi generoase oferite de către expozanţi pe perioada târgului
  • agenţiile îţi oferă posibilitate de a-ţi cumpăra vacanţa din timp şi în regim de early booking
  • poţi pleca de la târg nu doar cu o vacanţă, ci şi cu alte premii oferite în cadrul tombolelor organizate

  Şi altele…despre care aşteptăm să ne spui după ce ai participat la Touristica unde intrarea este liberă.

  Câteva exemple de oferte?

     Antarctica –  Croazieră de 15 zile cu plecare din Buenos Aires, având ca destinatie cel mai sudic continent,  pentru cei dispuși să plătească 4229 euro de persoană. Croazieră oferită de Paralela 45. 

     Grecia – cazare la 2 *, prețul este de doar 120 euro, transport autocar modern 3*, 7 nopți cazare, însotitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune. Cazare 4*, transport autocar modern 4*, 7 nopți cazare, demipensiune bufet, însoțitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune la prețul de 280 Euro.

     Turcia, stațiunea Lara – Kundu , hotel 5*, transport cu avionul cursă charter (zbor direct) Cluj – Antalya și retur, 7 nopti cazare și masă conform ofertei,  transfer, asistență turistică începând cu 682 Euro.

     Bulgaria – Hotel Admiral, 5* se poate achiziționa de la 19,5 Euro/persoană/noapte cu mic dejun inclus sau de la 14 Euro/persoană/noapte la un hotel de 3*.

    Cea de-a XII-a ediţie a Târgului de Turism Touristica va avea loc în 20-22 martie 2015 la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

  Program de vizitare 10:00 – 22:00

  DISTRIBUIȚI