The Dungeon a introdus ”The Experiment”

  the dungeon

  The Dungeon este jocul care a captat atenția clujenilor și a întregii țări încă de la apariția sa la sfârșitul anului trecut. Pentru cei care încă nu au auzit despre el, The Dungeon este un joc de room-escape, în care provocarea constă în faptul că trebuie să dezlegi și să pui cap la cap mai multe indicii pentru a reuși să evadezi dintr-o încăpere în mai puțin de o oră. La activitate poate lua parte un grup format din minim două și maxim cinci persoane, fiind așadar metoda perfectă pentru team-building-uri sau pur și simplu pentru petrecerea timpului cu prietenii.  

  Creatoarea jocului este Ancuța Vancea, o tânără clujeancă cu viziune și ambiție care a reușit să transforme un simplu joc într-o adevărată afacere, datorită ideilor sale inovative și interesante. Ancuța a început acest joc cu varianta The Mad Scientist, care a prins foarte repede la public, iar temnița ei, situată în centrul orașului, a fost în curând asaltată de un număr foarte mare de clujeni și turiști români sau străini, dornici să își pună la încercare capacitatea de atenție și inteligența pentru a dezlega puzzle-urile și indiciile plantate în încăpere.

  La câteva luni după lansarea primei variante de joc, Ancuța a schimbat decorul și a prezentat publicului ”The Experiment”, o variantă cu noi ghicitori și noi indicii, mai interesante și mai provocatoare decât primele. Datorită succesului pe care l-a avut cu prima variantă a jocului, Ancuța a putut să investească mai mult în cea de-a doua, astfel încât jocul a devenit acum mai spectaculos.

  Pentru a juca The Dungeon, va trebui să achitați un preț de 100 de lei/grup, indiferent de numărul de persoane. Studenții au parte de reducere de 40%, ceea ce duce la un preț de 60 de lei/grup.

  The Dungeon, primul joc de room-escape din Cluj, s-a poziționat deja drept o atracție turistică importantă a orașului, fiind o activitate foarte des aleasă de turiști datorită interesului stârnit, poziționării sale din zona centrală și prețurilor foarte avantajoase.

  Imagine

  DISTRIBUIȚI