Unitati de cazare care accepta animale de companie in camere, in Cluj Napoca

  animale hotel

  Numarul pensiunilor si hotelurilor din Cluj Napoca care accepta animale de companie (caini sau pisici) in camerele acestora este relativ limitat, deoarece cererea pentru aceste serviciu a fost mic pana in urma cu 2-3 ani, dar si datorita faptului ca managerii unitatilor hoteliere considera ca un animal de companie aduce murdarie, par si usura mare in camera in care se afla.

  Aceste stereotipuri au inceput sa dispara o data ce au fost acceptati primii clienti care s-au cazat impreuna cu un animal de companie, si s-a constatat faptul ca nu produc asa mare uzura camerelor.

  Multe din unitatile hoteliere din Cluj Napoca nu au precizat pe site-urile lor sau pe alte site-uri unde sunt listate, faptul ca accepta animale de comanie, de aceea este recomandat sa se dea un telefon sau email in prealabil realizarii rezervarii pentru a avea confirmarea de la receptie ca acel hotel accepta caini sau pisici.

  De asemenea,  e important de stiut ca unele unitati de cazare accepta doar animite animale de companie sau pana la o animita talie (marime). Pentru multe unitati acest lucru implica o taxa suplimentara la cazare, de aceea e recomandat sa precizati in rezervarea facuta acest aspect.

  Dintre unitatile de cazare din Cluj care accepta animale va enumeram: Pensiunea Colibri, Pensiunea Zbor sau Hotel Univers T, alte unitati de cazare puteti gasi pe site-ul CazareClujNapoca.ro

   

   

  Foto by: Pet Hotel

  DISTRIBUIȚI