Ce poți face în Cluj-Napoca de 14 Februarie

Ziua Îndrăgostiților se apropie vertiginos, iar aceia dintre noi care încă nu au stabilit surpriza pentru persoana iubită, simt presiunea din ce în ce mai mult. Încă de la începutul săptămânii, în Cluj se instalează un freamăt neobișnuit zilelor anterioare. Trebuie doar să știi unde să te uiți, ca să observi cum florăriile se aprovizionează din ce în ce mai mult pentru ziua de vineri, sau să vezi unul-doi tineri cum scrutează cu atenție grămezile de flori de pe trotuare sau bijuteriile din vitrine, încercând încă să își dea seama ce și-ar dori mai mult iubita lor.

Dar nu disperați. Săptămâna de abia a început și timp mai este suficient. Dacă nu aveți deja planurile bătute în cuie, iată niște idei care ar putea să vă fie de folos.

 

Ieșire în club

Cluburile și cafenelele din Cluj oferă diverse metode de distracție în noaptea de Valentine’s Day. Puteți face karaoke, primi caricaturi sau participa în alte concursuri de cuplu, unde premiile oferite sunt pe măsura dragostei voastre. Câteva exemple de cluburi și cafenele care organizează petreceri în 14 februarie sunt Malt Cafe, Club Midi,  Pano Cazola, Members Club, Beci 36, Gambrinus Pub, Puzzle 14 și multe altele. Imposibil să nu găsiți o petrecere pe gustul vostru.

 

Filme romantice

Pentru cinefili, vizionarea unui film de dragoste poate fi una dintre cele mai plăcute metode de a petrece Ziua Îndrăgostiților. Pe lângă cinematografele din Cluj, puteți alege să participați la Zilele Filmului de Dragoste, la Casa Municipală de Cultură. Poveștile de dragoste prezentate în filme premiate cu Oscar, Palme d’Or sau Moscow International Film Festival vor transforma noaptea de 14 februarie în una specială.

 

Cină romantică

Eleganță, intimitate și delicatese culinare, ingredientele perfecte pentru o seară romantică. Restaurantele, dar și hotelurile sau pensiunile din Cluj se întrec în oferte care de care mai atractive de Ziua Îndrăgostiților. Cu siguranță nu veți rămâne dezamăgiți dacă veți alege o asemenea opțiune.

 

Căsătoria

Dacă nu vreți să vă căsătoriți pe bune, vă puteți căsători pentru o zi. Iulius Mall găzduiește un eveniment special în seara de 14 februarie, în cadrul căruia doritorii se pot căsători simbolic pentru o zi sau pot participa la concursuri cu premii romantice.

 

Romantismul acasă

Dacă niciuna dintre aceste idei nu vă sunt pe plac, puteți să petreceți noaptea de Valentine’s Day acasă, în intimitatea așternuturilor, cu vin, ciocolată și flori. O atmosferă romantică, familiară, intimă și cu adevărat specială.

 

Dacă aveți și alte idei, nu vă sfiiți și împărtășiți-le cu noi, în comentariile de mai jos. Nici noi nu ne-am hotărât încă ce să alegem.

 

Surse:  www.iuliusmall.com ;  www.evenimentecluj.ro
Sursa foto:  BunaDimineata.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu