Cazare in cartierul Gheorgheni din Cluj Napoca

  harta cartier gheorgheni cluj

  Cartierul Gheorgheni din Cluj Napoca se afla in partea de Est a orasului, fiind construit în anii 60 dupa un plan urbanistic ce a inclus numeroase spatii verzi, parcuri si zone de agrement, care predomina si in zilele noastre. Este un cartier predominant cu blocuri de 4 etaje, dar si cu blocuri de 8 etaje si case particulare. Acest cartier este considerat de clujeni ca fiind unul dintre cele mai verzi cartiere ale orasului.

  Principalele rute de acces sunt strazile Brancusi si Titulescu, care se intind pe lungimea si latimea cartierului. Acestea se intersecteaza spre centrul orasului in Piata Cipariu.

  Printre cele mai importante puncte de interes din cartierul Gheorgheni se numara:

  – politia Rutiera din Cluj Napoca
  – policlinica Interservisan
  – centrul comercial Iulius Mall , unde se afla si zona Intre Lacuri si multe spatii verzi
  – la intersectia cu cartierul Marasti se afla Facultatea F.S.E.G.A
  – Spitalul Militar (acesta apartinand de zona centrala a orasului)

  Cartierul este cautat atat de turisti , cat si de oamenii de afaceri care vin pentru firmele care se afla in aici. Zona in care se alfa Complexul Comercial Iulius Mall este cea mai cautata, dar si zona Piata Cipariu – deoarece este o zona centrala din Cluj Napoca.

  Dintre unitatile de cazare care se gasesc aici, va enumeram: Vila Vanda, Pensiunea Bellagio, Pensiunea Mercur , Hotel Opal, Hotel Univers T, Pensiunea Colibri, Pensiunea Max  sau alte unitati de cazare ( vedeti toate unitatile aici ) ,  dar si numeroase posibilitati de inchiriere in regim hotelier.

  DISTRIBUIȚI