Pensiuni in Floresti, judetul Cluj

  harta floresti

  In Floresti veti gasi pensiuni de 2 ,3 si 4 stele raspandite pe toata suprafata localitatii, atat in spre intrearea din spre Cluj Napoca, dar si spre iesirea spre Gilau – intrarea pe Autostrada Transilvanie.In prezent Florestiul este o localitate de sine statatoare, desi pentru clujeni aceasta este considerata un cartier al Clujului, iar multi dintre acestia s-au mutat cu locuintele aici.

  Localitatea a beneficiat de o expansiune semnificativa o data cu dezvoltarea imobiliara care a avut loc in perioada 2000-2009, dar si dupa ce s-a deschis Centrul Comercial Polus Center sau alte sedii de firme importante. In toata aceasta dezvoltare, cererea pentru locauri de cazare in Floresti a facaut ca numarul pensiunilor sa se mareasca.

  Astfel, azi, in Floresti veti gasi pensiuni de 2 si 3 stele, dar si pensiune de 4 stele printre care: Pensiunea Casa Zanelor, Pensiunea Matis, Pensiunea Maria sau Pensiunea Class.

  Avantajul pensiunilor din Floresti este legat de raportul calitate /pret, deoarece ofera servicii de calitate la preturi avantajoase. In aceeasi categorie intra si pensiunile de la periferia orasului Cluj Napoca sau cele aflate in cartiere marginase.

  DISTRIBUIȚI