Cu gândul la mare, la soare și la litoral

  cu gândul la mare

  Suntem în mijlocul iernii, dar mai degrabă arată ca și o toamnă târzie când într-o zi plouă, într-o zi parcă ninge, iar într-o zi soarele mai încearcă să ne încălzească cu ultimele sale puteri. Vremea din Cluj Napoca din ultimele săptămâni nu ne-a îmbucurat deloc. Este o vreme mohorâtă, numai bună de stat în casă sau ieşit în cafenea. Și vin momentele zilei când stăm și ne gândim la vară, soare, plajă, nopți calde și vacanță. Ce bine ar fi să ne putem bucura de un soare puternic sau să facem o baie în mare.

  Iarna, când ninge, împrejurimile Clujului ne oferă posibilitatea de a ieşi cu schiurile pe pârtie, iar vara, când soarele arde puternic pe cer, putem merge să facem o baie în lacurile de acumulare precum Tarniţa sau Beliş. Dar pentru cei care vor să aibă parte de o vacanţă completă cu distracţie, baie şi mult soare, litoralul românesc este alegerea perfectă. Numeroasele staţiuni ne aşteaptă în fiecare an să petrecem un concediu liniştit sau plin de distracţie, în funcţie de preferinţele fiecăruia.

  În Mamaia, probabil cea mai cunoscută şi luxoasă staţiune de pe malul românesc al Mării Negre, găsim în fiecare an numeroase posibilităţi de petrecerea timpului liber. O plimbare cu telegondola, o noapte de dans în cluburile renumite mondial sau o zi în parcul acvatic ne garantează un concediu de neuitat. De asemenea, în Constanţa se pot vizita multiple obiective turistice precum Cazionul, Delfinariul, Planetariul sau Muzeul de Marină. Staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud sunt alegerea potrivită pentru cei care caută linişte şi preţuri decente. Plajele sunt cât de cât curate, iar cluburile în aer liber ne atrag cu muzică bună şi distracţie până la răsărit.

  Costineştiul este cunoscut pentru tineretul care invadează an de an staţiunea celor în căutare de distracţie non stop. Fie că e noapte, fie că e zi plajele sunt mereu pline de tineri veniţi să îşi petreacă concediul în cel mai bun mod cu putinţă. Dacă te hotăreşti să îţi petreci concediul în staţiunea Costineţi intră pe www.cazarecostinesti.ro pentru a găsi cea cazarea potrivită pentru tine şi prietenii tăi.

  Deşi încă suntem la începutul anului, vacanţa nu este aşa departe aşa că poţi să te apuci de acum să o plănuieşti ca să te întorci relaxat şi cu amintiri noi.

  DISTRIBUIȚI