Cazare in cartierul Manastur din Cluj Napoca

  harta cartier manastur cluj

  Cartierul Manastur din Cluj Napoca este unul dintre cele mai mari si mai populate cartiere ale Clujului alaturi de cartierul Marasti si cartierul Zorilor. Acest cartier se afla in partea Sud-Vest a orasului, pe directia de iesire din Cluj spre Oradea. Manasturul a fost o localitate independenta pana in anul 1895, cand a devenit parte din municipiul Cluj Napoca. Incepand cu anii 1965 acest cartier a fost reconstruit, casele vechi au fost daramate si in locul lor comunistii au ridicat blocuri mari si impunatoare. Desi este cel mai mare cartier al Clujului, intins pe o suprafata considerabila, cartierul Manastur are putine obiective turistice , deoarece acestea au fost demolate o data cu constructia blocurilor din anii ’65 – ’90.

  Unul din cele mai importante obiective turistice ale cartierului este Biserica Calvaria. Aceasta se afla pe un mic deal , datand inca din anii 1341.

  Pentru cei care cauta cazare in cartierul Manastur este important sa cunoasca care este punctul de interes din Cluj, pentru a gasi cazare cat mai aproape.  O buna parte din cei care se cazeaza la unitatile din zona sunt cei care frecventeaza zona Polus Center, unde pe langa mall-ul impunator se afla numeroase sedii de firme.

  Dintre unitatile de cazare din cartierul Marasti va enumeram: Vila Rosa, Pensiunea Casa Boca , Pensiunea Casa Gia sau Hotel Pami.

  DISTRIBUIȚI