Cinema Victoria – un cinematograf în inima orașului Cluj-Napoca

  cinema victoria

  Articol revizuit în 16.07.2018

  Cinema Victoria se afla în zona istorică a orașului Cluj Napoca, pe Bulevardul Eroilor nr. 51, Pieței Avram Iancu. Cinematograful are o istorie de peste 100 de ani, mii de filme rulând în decursul acestui timp.

  El este sprijinit de Centrul Național al Cinematografiei pentru a deveni cinematograf de artă și este administrat de Asociația Victoria Film, care are ca scop principal revigorarea sălilor de cinematograf și susținerea artei atât în interiorul țării, cât și în străinătate. Ea asociază organizatorii celor două mari festivaluri de film din Cluj-Napoca, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și Festivalul Internațional al Filmului de Comedie „Comedy Cluj”.

  Cinematograful este împărțit pe două nivele, având o capacitate de 283 de locuri. El dispune de toate facilitățile necesare organizării oricărui tip de eveniment.

  Acesta face parte din grupul Eurocinemas, punând accentul pe un program centrat pe producții europene de artă, filme clasice românești și internaționale, dar și producții independente-experimentale.

  Bucurându-se de mai multe lucrări de renovare de-a lungul existenței sale, Cinema Victoria va fi din nou modernizat în vara anului 2018, holul spațiului fiind transformat într-o cafenea.

  În cadrul acestuia, în fiecare zi de luni până joi spectacolele de la ora 13:00 sunt gratuite pentru elevi, studenți și pensionari în baza unei legitimații valabile.

  Puteți găsi mai multe informații despre Cinematograful Victoria pe site-ul acestuia: http://www.cinemavictoria.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/CinemaVictoria

  Consultați programul filmelor care rulează în această săptămână pe website-ul cinematografului sau pe Cinemagia.

  Date de contact Cinema Victoria:

  Tel: 0264 450 143

  Localizarea exactă pe harta Clujului:


  Vizualizare hartă mărită

  Sursă foto: Shutterstock

  DISTRIBUIȚI