Clinica Stomatologica MD Clinic Cluj-Napoca

  MD Clinic va ofera toata gama de tratamentele stomatologice cu garantie: implant dentar, fatete ceramice, aparate dentare adulti si copii, chirurgie orala, ortodontie, radiologie digitala, intr-un mediu ultra central, (langa Sora) modern, spatios, alaturi de medici specialisti de top.
  Dotarea clinicii este ultra-moderna, sterilizarea este de ultima generatie, siguranta si comfortul pacientului sunt pe primul plan.

  Radiologia panoramica digitala vine in ajutorul medicilor si pacientilor, prin obtinerea rapida a radiografiilor de calitate, cu maxima eficienta. Astfel evitati deplasarile inutile, toate tratamentele se realizeaza intr-un singur loc.

  Medicii nostri stomatologi acopera intreaga gama de tratamente, prin departamentele specifice care conlucreaza si se completeaza reciproc:

  Departament Chirurgie: chirurgie orala, implant dentar, extractii dentare inclusiv masea de minte, chiuretaje, rezectii, grefe gingivale si osoase, alte operatii dentare
  Departament Estetica Dentara: fatete dentare, albire dentara cu laser, protetica si coroane zirconiu si integral ceramice, obturatii fizionomice si multe altele
  Departament Ortodontie: aparate dentare pentru copii cat si pentru adulti sau cei de varsta a 3-a
  Departament Pedodontie: tratamente stomatologice pentru copii, invatarea cu medicul stomatolog si pentru igiena bucala buna, invatarea periajului corect, depistarea problemelor dentare din timp
  Departament Endodontie: permite medicului specialist tratamentul de canal, si salvarea unor dinti care altfel ar fi pierduti
  Departament Parodontologie: tratamentul bolii parodontale si prevenirea caderii dintilor
  Departament Radiologie: realizarea in format digital a radiografiilor panoramice si retro-alveolare, pentru un maxim de siguranta si rapiditate.

  Desi in stomatologie este greu sa se garanteze rezultatele, in cadrul clinicii noastre stomatologice oferim un program de garantii pentru diverse lucrari, tocmai datorita standardelor inalte de siguranta, sterilizare, datorita perfectionarii continuee a medicilor nostri. Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati sectiunea de garantii a site-ului nostru.

  Pentru un zambet alb, stralucitor, pentru cresterea increderii si pentru dinti sanatosi, va asteptam pentru programari la numerele de telefon de mai jos :

  Telefoane pentru programari: 0723 203639, 0364 143029 , 0742 503816
  Website: www.mdclinic.ro
  Email: Contact @ mdclinic.ro
  Adresa: Str Frederic Joliot Curie Nr 2, Zona Sora.

  DISTRIBUIȚI