Clinica de Oftalmologie Optilens din Cluj Napoca

  Clinica de Oftalmologie Optilens din Cluj Napoca  dispune de 4 cabinete de consultatii oftalmogie Cluj, o sala de tratamente, doua sali de laser – terapie – Laser Yag pentru tratamentul opacifierii capsulare dupa operatia de cataracta, si Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, glaucomului, s.a.m.d., un cabinet de examinari biometrice cu trei biometre ultrasonice, numarator de celule endoteliale cu pahimetru optic, atat de necesare pentru operatiile de cataracta si chirurgia refractiva, ecografie oculara si topografie computerizata, pahimetrie ultrasonica.

  Pe langa acestea, un cabinet de examinare neuroretiniana pentru evaluarea si monitorizarea glaucomului si a bolilor retiniene inclusiv maculare, cuprinzand un OCT Zeiss (tomograf ocular computerizat), un Angiograf retinian si un Perimetru Computerizat Zeiss, toate de ultima generatie, intregesc seria de dotari medicale.

  Mr. Blue, produs Essilor, din atelierul de optica, este un aparat de slefuit lentile progresive de ultima generatie.

  Compartimentul chirurgical cuprinde un bloc operator ultramodern, cu trei sali de operatie dotate cu microscoape operatorii de ultima generatie, cu monitorizare video si instrumentar de cea mai buna calitate, in majoritate de unica folosinta, plus doua sali pre si post operatorii confortabile.

  Laserul  Excimer Wavelight-Allegretto pentru corectia viciilor de refractie (Miopie, Hipermetropie, Astigmatism), primul din Transilvania, intregeste dotarea de exceptie a acestei clinici.

  Din 2006 functioneaza cu succes un compartiment de chirurgie vitreoretiniana, cu o dotare de ultima ora (Endofotocoagulator laser, Facoemulsificator Accurus si Microscop cu Biom).
  Activitatea medico – chirurgicala se adreseaza tuturor varstelor, inclusiv nou-nascuti, si se realizeaza de catre medici oftalmologi cu mare experienta si competenta in specialitate.

  Cu peste 20.000 de consultatii si 3.000 de operatii pe an, specialistii Clinicii Optilens s-au orientat si se vor orienta in continuare spre cresterea calitatii actului medical si diversificarea domeniilor oftalmologice de abordare, spre asigurarea unor conditii pentru investigatii si tratament, toate in favoarea pacientilor nostri.

  Continua perfectionare a tehnicilor si procedeelor chirurgicale care se adreseaza in special cataractei, keratoconusului, glaucomului si chirurgiei refractive, este un efort material constant si scopul tuturor specialistilor nostri.

  Date de contact CLINICA OPTILENS :
  Bd. 21 Decembrie, Nr. 137 Loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj

  Programări pentru consultaţii/operatii:
  0264.44.88.22

  Tel./fax: 0264.44.88.21

  Website: www.optilens.ro

  DISTRIBUIȚI