Cabinetul stomatologic – Statident

  Deschis in inima Clujului, cabinetul stomatologic ” Statident ” este o unitate medicala ultra-moderna, dotata dupa standarde occidentale. Ne puteti gasi pe strada Horea nr. 40, in cadrul Policlinicii de Adulti, unde echipa noastra ajutata de aparatura si instrumentarul de ultima generatie va va asigura un suras impecabil. Pentru ca ne pasa de fiecare pacient,  trusa folosita este de unica folosinta, fiind deschisa de fata cu dumneavoastra.

  Vizita in cabinetul noastru va garanteaza solutia corecta pentru o dantura sanatoasa si estetica, totul cu ajutorul sfaturilor si manoperelor medicale adecvate fiecarui caz in parte.

  Tehnicile moderne si tehnologia de ultima ora constribuie la cresterea calitatii tratamentelor stomatologice pe care ti le vom oferi. Informarea permanenta despre tot ce e nou in domeniu, colaborarea cu medici chirurgi specialisti in chirurgie cranio-maxilo-faciala si chirurgie dento-aleveolara, stomatologi si medici ortodonti, toate va vor oferi sansa unui tratament de inalta calitate. Pentru studenti avem o reducere, la toate manoperele stomatologice, de 10%.

   

  Sfaturi oferite de Statident

  Exista cativa pasi simpli prin care puteti preveni eventualele probleme ale articulatiei temporo-mandibulare ce pot aparea:

  –  Relaxati-va fata – tineti minte regula: „Buzele impreuna, dintii separati”
  –  Evitati scrasnirea dintilor dvs.
  –  Evitati folosirea constanta a gumei de mestecat
  –  Nu tineti receptorul telefonului intre cap si umar – utilizati fie o casca sau tineti receptorul la ureche
  –  Mestecati hrana in mod egal pe ambele parti ale gurii
  –  Nu stati cu barbia odihnindu-se pe mana dumneavoastra
  –  Adoptati o postura corespunzatoare – tine-ti capul sus, spatele si umerii drepti.

   

  Date de contact:

  Adresa: Str. Horea, Nr. 40, etaj 3 Cluj-Napoca – POLICLINICA DE ADULTI HOREAMED
  Telefon: 0745533396
  Site: www.statident.ro

  DISTRIBUIȚI