Apartamente de lux in Cluj Napoca inchiriate in regim hotelier

  In ultimii ani in Cluj Napoca au aparut din ce in ce mai multe apartamente inchiriate in regim hotelier, datorita numarului mare de blocuri construite si nevandute, dar si datorita unui segment mai putin dezvltat pana acum in Cluj in piata hoteliera.

  O data ce concurenta a crescut, apartamentele inchiriate in regim hotelier in Cluj au inceput sa se diferentieze la fel ca si celalate unitati de cazare din oras , in functie de conditiile, serviciile pe care le ofera si zona geografica in care sunt amplasate.

   

  Astfel, au aparut segmentul apartamentelor de lux inchiriate in regim hotelier. Un exemplu din acest domeniu sunt cei de la RedHotel care pun la dispozitia turistilor peste 15 apartamente de lux aflate in zona centrului comercial Iulius Mall si in zona centrala a Clujului.

  Apartamentele sunt de la 1 camera ce pot acomoda 2 persoane, pana la apartamente de 4 camere, ce ofera pe langa dormitoare si sala de sedinte.

  Dotarile standard ale apartamentelor cuprind internet wireless de mare viteza, TV (LCD HD) prin Cablu inclusive canalele HBO si adult fara plata altor taxe, seif, curatenie zilnica, caldura si aer conditionat, bucatarie etc. Parcarea masinii se poate face la subsol in garaj cu intrare securizata (in cazul apartamentelor din zona Iulius Mall) sau in parcari dedicate (in cazul apartamentelor din centrul Clujului).

   

  Aceste apartamente de lux inchiriate in regim hotelier in Cluj Napoca ofera conditii de 4 stele sunt o alternativa mult mai accesibila fata de hotelurile din Cluj avand avantaje legate de pozitionarea fata de centrul orasului, intimitatea de care aveti parte si de confortul pe care acestea il ofera.

  DISTRIBUIȚI