Iulius Mall – Cazare in Cluj langa Iulius Mall

  Centru comercial Iulius Mall este localizat in zona cunoscuta de clujeni ca “Intre Lacuri” pe Strada Alexandru Vaida Voievod, la nr. 53-55, langa lacul din Gheorgheni.

  Cel de-al treilea mall din reteaua nationala Iulius a fost inaugurat in noiembrie 2007, dupa o investitie totala de 80 milioane euro. Pentru ca transilvanenii apreciaza orginalitatea, Iulius Mall Cluj a fost conceput ca un centru comercial cu o sinergie inedita, in care distractia si diningul se imbina cu shoppingul de calitate pe o suprafata generoasa, de 147.000 mp.

  Mallul de la Cluj cuprinde 210 magazine, restaurante, hipermarketul Auchan, cafeneaua Starbucks, cinematograful multiplex Cinema City cu 10 sali, food court cu 15 fast food-uri, patinoar in aer liber sezonier, o parcare subterana si una terana cu un total de 2.500 de locuri.

  Sursa: ClujTravel.com

  Cazare langa Iulius Mall

  In zona Iulius Mall se gasesc oferte de cazare de la pensiuni, vile sau hoteluri, pana la apartamente inchiriate in regim hotelier in Cluj.

  Dintre unitatile de cazare aflate in zona centrului comercial Iulius Mall, va enumeram: Pensiunea Colibri sau Pensiunea Monor – pensiuni de 2 stele , Pensiunea Mercur si Pensiunea Max – pensiuni de 3 stele , Vila Vanda  – vila de 3 stele  sau hoteluri din Cluj: Hotel UniversT (aproape cladire comuna cu cea a centrului Iulius Mall ) sau Hotelul Royal Class .

  Pentru a gasi si alte oferte de cazare in zona complexului Iulius Mall intrati pe prima pagina a site-ului CazareClujNapoca.ro si folositi filtrele de cautare dupa zona sau folositi harta interactiva cu unitatile de cazare in Cluj.

  DISTRIBUIȚI