Festivalul International de Film Comedy Cluj din 12 – 21 octombrie 2012 la Cluj-Napoca,

  In perioada 12 – 21 octombrie 2012 la Cluj-Napoca va avea loc a 2-a editie a Festivalului International de Film Comedy Cluj cu peste 130 de filme rulate.

   

  „” Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj se pregătește să ofere publicului şi în acest an filme care îmbină comedia, ironia, satira şi parodia sub conceptul generic de comedy-drama, dar şi întâlniri cu personalităţi ale industriei cinematografice.

  35 de ţări participante, 130 de filme, mare parte dintre acestea înscrise în competițiile de scurt sau lung metraj, dar şi în secțiunea specială dedicată producţiilor realizate de academiile de film, peste 100 de invitați din industria filmului românesc şi străin, zeci de evenimente conexe (workshop-uri, expoziții, piese de teatru, spectacole stradale).

  Ca şi la ediţiile precedente, două jurii de specialitate, unul pentru filmele de scurt metraj iar celălalt pentru filmele de lung metraj vor acorda premiile festivalului. Din cadrul Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj nu va lipsi nici Premiul de Excelență acordat unei personalităţi a cinematografiei românești.””

  Sursa:  citynews.ro

  DISTRIBUIȚI