Stadionul Cluj Arena – Cazare in zona

Stadionul Cluj Arena este un stadion aflat in centrul orasului Cluj-Napoca, langa Parcul Central din Cluj si Sala Sporturilor Cluj. Acesta a fost construit in anul 2011 pe locul fostului stadion Ion Moina de catre Consiliul Judetean Cluj care este si proprietarul stadionului.  Principalul beneficiar al stadionului este clubul Universitatea Cluj. Cea mai importanta intrebuintare a arenei sunt partidele de fotbal, dar stadionul poate sustinute si competitii olimpice datorita pistei de atletism de care dispune, sau concerte ce sunt organizate periodic.

Compus din doua tribune si doua peluze, stadionul are o capacitate de 30.201 locuri, majoritatea acoperite. Fiind construita la cele mai inalte standarde, noua arena este cotata ca fiind un stadion din categoria UEFA Elite.

 

Cazare langa Stadionul Cluj Arena:

Fiind localizat in centrul orasului Cluj Napoca, oferta de cazare din zona Stadionului Cluj Arena este mare. Veti gasi oferte de la cazare ieftina in Cluj, la pensiuni de 2 stele sau pensiuni de 3 si 4 stele, pana la vile si hoteluri din Cluj, aflate in zone centrale in jurul stadionului.

Dintre unitatile de cazare din Cluj alfate printre cel mai aproape de Stadionul Cluj Arena  va enumeram: Vila Parc – vila de 3 stele, Pensiunea Boema si Pensiunea Mellis  – pensiuni de 3 stele sau Hotelul Napoca. Pentru a gasi alte oferte de cazare din zona Stadionului Cluj Arena sau din centrul orasului Cluj, intrati pe prima pagina a site-ului CazareClujNapoca.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu