Stadionul CFR – cazare in Cluj langa stadionul CFR

  Stadionul CFR din Cluj Napoca , cunoscut si sub numele de Stadionul „Dr. Constantin Radulescu” este stadionul echipei de fotbal CFR Cluj. Acesta este localizat pe strada Romulus Vuia la nr. 23, in cartierul Gruia, pe unul din dealurile Clujului, aproape de Gara CFR sau Cetatiuia Cluj.

  Acesta este folosit numai pentru meciuri de fotbal, avand o capacitate de 23.500 de locuri, din care 14.000 acoperite, si beneficieaza de instalatie de nocturna din iulie 2007.

   

  Pentru cei care cauta cazare in Cluj langa stadionul CFR pot sa stie ca aici gasesc oferte la cateva pensiuni si vie dintre care Pensiunea Casa Raul sau la Hotelul Belvedere. Pentru alte oferte de cazare va recomandam ofertele din zona stadionului CFR cum ar fi cele din zona Garii – Autogarii Cluj sau cele din cartierul Grigorescu. Dintre unitatile de cazare din zona care sunt aproape va enumeram: Pensiunea Mioval, Pensiunea Leea Lux sau Hotelul Lucy Star.

  Pentru mai multe oferte de cazare in zona stadionului CFR , intrati pe prima pagina a site-ului CazareClujNapoca.ro si folositi filtrele de cautare sau harta interativa a Clujului.

  DISTRIBUIȚI