Cazare centru Cluj Napoca

  Pentru cei care cautati cazare in centrul orasului Cluj Napoca este bine sa stiti cum puteti identifica zona centrala a orasului si unitatile de cazare din Cluj care se afla in centru sau aproape de acesta.

  Orasul Cluj Napoca este intinde pe o suprafata de circa 180 kmp, la care se adauga si localitatile din jurul orasului, care sunt considerate cartiere marginase ale Clujului, chiar daca sun localitati de sine statatoare.

  Deoarece orasul are o suprafata relativ mare, gasirea unei oferte de cazare in centrul orasului Cluj Napoca poate fi dificila. In ajutorul dvs. venim noi, echipa CazareClujNapoca.ro, prin filtrele pe care le gasiti in prima pagina a site-ului. Daca folositi cautarea dupa zona pentru „centrul istoric al Clujului” sau „Centru – zona 1” veti gasi unitatile care sunt localizate in centru sau aproape de acesta.

  O alta facilitate pe care v-o ofera site-ul este harta orasului Cluj Napoca cu toate unitatile de cazare din site pozitionate exact. Astfel, dvs. puteti sa vedeti exact unde anume este pozitionata o unitate de cazare in functie de zona centrala si puteti decide singuri daca este in zona dorita sau nu.

  De asemenea, fiecare unitate de cazare: pensiune,vila sau hotel are in pagina de detaliu localizarea pe harta Clujului.

  DISTRIBUIȚI