Scoala de Politie din Cluj Napoca

  Situata pe strada Corneliu Coposu la nr. 89 – 91 , Scoala de Politie din Cluj Napoca este locul unde tinerii invata si se dezvolta pe o perioada de circa 3 ani pentru a devenii politisti. Periodic, aici , au loc examene si alte cursuri de specializare, de aceea o buna parte din acestia cauta cazare in Cluj Napoca aproape de Scoala de Politie din Cluj. Site-ul CazareClujNapoca.ro va ofera posibilitatea de a cauta unitatile din Cluj dupa zona de interes sau alte filtrari specifice. Printre unitatile de cazare aflate aproape de Scoala de Politie se afla Pensiunea Mioval la circa 200 m,  Pensiunea Mures la circa 1 km si Hotel Lucy Star la circa 1,5 km. Alte unitati de cazare le puteti gasi pe site cautand in zona Gara-Autogara sau la iesirea spre Zalau

   

  .

  Vizualizare hartă mărită

   

  Scurt Istoric:

  „”Şcoala de Agenţi de Poliţie “SEPTIMIU MUREŞAN” din municipiul Cluj-Napoca a fost înfiinţată prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor, în conformitate cu prevederile art. 3 din Hotarârea Guvernului României nr.725/2003.

  Ordinul a intrat în vigoare la 01.08.2004, dată cu care şi-au început efectiv activitatea cadrele ce au ocupat funcţiile din organigrama unităţii.

  Şcoala face parte din structura  unităţilor de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor şi funcţionează în baza legislaţiei generale şi speciale , a actelor normative elaborate de Ministerul Educaţiei si Cercetării şi de Ministerul Administratiei si Internelor.””

   

   

  Date Contact:

  ADRESA:     Cluj-Napoca, Str.CORNELIU COPOSU NR.89-91, Jud.Cluj
  Telefon:     0264-439772
  Fax:     0264-439904
  E-mail:     scoala.cluj @ cj.politiaromana.ro
  Site:     http://www.scoalapolcj.ro

   

  DISTRIBUIȚI