Institutul Inimii – „Niculae Stancioiu” din Cluj Napoca

  Situat pe strada Motilor la nr. 19-21, sau de pe strada Clinicilor la nr.2-4, Institutul Inimii „Niculae Stancioiu” este unul dintre cele mai prestigioase institute de profil din tara, unde anual vin oameni din toata tara pentru a se trata de diverse boli de inima.

  Vizualizare hartă mărită
  Scurt istoric:

  Institutul Inimii a fost dezvoltat in anii ’90, avand ca baza Clinica de Cardiologie infiintata cu un deceniu inainte. Ambele proiecte au fost realizate prin stradania si perseverenta regretatului Profesor Doctor Niculae Stancioiu, care la vremea respectiva a fost un mare vizionar. Si-a pus in slujba acestui proiect, care i-a apartinut in exclusivitate, tot sufletul si toate puterile. In intreprinderea sa, eroica pentru acei ani, s-a bucurat si de sprijinul Rectorului Institutului de Medicina si Farmacie din acea vreme, Profesorul Doctor Gicu Ionescu, precum si al Doamnei Doctor Camelia Ban, directorul Directiei Sanitare a Judetului Cluj.

  Institutul inimii azi:

  Datorita medicilor specialisti si tehnologiei care se gaseste in prezent la Institutul Inimii din Cluj, numarul de oameni care vin in acest loc sa se trateze este foarte mare. Dintre acestia marea majoritate cauta cazare in Cluj , cat mai aproape de institut. Site-ul CazareClujNapoca.ro va ofera posibilitatea de a fistra dupa localizarea unitatilor de cazare din Cluj, pentru a va putea gasi oferte cat mai aproape de Institutul Inimii din Cluj.

  Date de contact:

  Calea Motilor nr 19-21
  Str. Clinicilor nr 2-4
  Tel. 0264 591941

  URGENTA:      tel/fax 0264-599573

  Secretariat Manager
  tel. 0264-591941, int 103
  office @ institutulinimii.ro

  DISTRIBUIȚI