Noutati de la echipa CazareClujNapoca.ro !

  Site-ul CazareClujNapoca.ro este un proiect sustinut si dezvoltat de firma Klain, inca din anul 2007. De atunci, incercam sa aducem mai aproape de turisti si de cei care vin in Cluj Napoca, informatii si oferte ale unitatilor de cazare din Cluj Napoca, incepand de la hoteluri, vile sau pensiuni pana la apartamente inchiriate in regim hotelier in Cluj. In aceasta perioada am dezvoltat si alte proiecte care sa ajute turistii, printre care ClujTravel.com – un site cu obiective turistice din judetul Cluj sau RestauranteCluj.ro – un site cu restaurantele din oras.

  In urma experientei dobandite in aceasta perioada si a nevoilor celor care cauta cazare in Cluj am inceput sa lucram la o noua versiune a site-ului CazareClujNapoca.ro

  Astfel, azi, avem placerea de a va anunta ca site-ul CazareClujNapoca.ro a fost actualizat cu o versiune noua prin care dvs. puteti sa gasi cu mai mare usurinta oferta de cazare pe care o cautati in orasul Cluj Napoca si imprejurimi. Am schimbat design-ul in unul mai curat si concentrat pe modalitatile de filtrare si de afisare a ofertelor, o harta a Clujului mai interactiva si mai complexa, o prezentare mult mai clar structurata a informatilor in pagina de detaliu a unitatilor de cazare din site, o sectiune de „Oferte Speciale” pentru a gasi cele mai bune oferte din Cluj Napoca si nu in ultimul rand, am adus mai aproape informatii turistice printr-o sectiune dedicata obiectivelor turistice din orasul Cluj Napoca si imprejurimi.

  [nggallery id=6]

  De asemenea venim cu inca o noutate Blogul CazareClujNapoca.ro , care va aduce mai aproape de dvs. informatii utile din Cluj Napoca, evenimente importante din oras si alte noutati care va vor ajuta in descoperirea orasului sau in rezolvarea nevoilor pentru care ati ajuns aici.

  Vezi noul site – CazareClujNapoca.ro !

  Daca gasiti anumite nereguli in functionarea noului site, va rugam sa ne anuntati.

  Cu stima,
  Echipa CazareClujNapoca.ro

  DISTRIBUIȚI